Rasim Ozan Kütahyalı'ya boşanma davası açtığı iddia edilen Nagehan Alçı'dan ilk açıklama!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya boşanma davası açtığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Hatta Alçı'nın eşinden 40 milyon lira tazminat ve ikiz çocukları için aylık 60 bin lira nafaka talep ettiği öne sürülmüştü. Nagehan Alçı'dan boşanma iddialarıyla ilgili ilk açıklama geldi.

2010 yılında evlenen ikiz çocukları bulunan Habertürk yazarı Nagehan Alçı ve yorumcu yazar Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanmak için aile mahkemesine başvurduğu öne sürülmüştü.

40 MİLYON LİRA TAZMİNAT, AYLIK 60 BİN TL NAFAKA İSTEDİ!

Ayrıca davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep ettiği bunun haricinde 60 bin lira aylık nafaka istediği de iddia edilmişti. Nagehan Alçı'dan boşanma iddialarıyla ilgili açıklama geldi.

NAGEHAN ALÇI İDDİALARLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!

Alçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

"Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum.."

MAHKEME YAYIN YASAĞI GETİRDİ!

Mahkemeden gizlilik ve yayın yasağı talebinde bulunan Negahan Alçı, "Boşanma sürecimizle ilgili mahkemeden yayın yasağı çıkmıştır. 10 yaşındaki çocuklarımızın sağlığını da ilgilendiren bu hassas konuda yalan yanlış, bölük pörçük haberler yaparak yayın yasağını ihlal edenlerin gereken cezayı alması için avukatlarımız suç duyurusunda bulunacaktır.." ifadelerine yer verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya boşanma davası açtığı iddia edilen Nagehan Alçı'dan ilk açıklama! ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.