Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar için yaptığı imalı paylaşım tepki topladı

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol isimli programda yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın, programdaki partneri Ahmet Çakar için yaptığı 'Zeki Müren' imalı paylaşım tepki topladı.

Beyaz TV'nin ağzı bozuk futbol yorumcusu ROK lakaplı Rasim Ozan Kütahyalı, program partneri eski hakem Ahmet Çakar'ı sosyal medya hesabı üzerinden Zeki Müren'e benzetti.

ROK'un yapmış olduğu, ''Ahmet Çakar, Türk futbolunun Zeki Müren'idir'' paylaşıma kısa sürede birçok tepki geldi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar için yaptığı imalı paylaşım tepki topladı

''AR DAMARI YIRTILMIŞ''

Beyaz TV yorumcusuna tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, ''Ar Damarı yırtılmış, edepsiz utanmaz suratına tükürüldüğünde yağmur yağıyor diyen, her düzenin adamı'' ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar için yaptığı imalı paylaşım tepki topladı - Resim : 2

Söz konusu paylaşımın altında birçok cinsiyetçi, hakaret dolu paylaşım yer aldı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar için yaptığı imalı paylaşım tepki topladı ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV Zeki Müren Ahmet Çakar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.