Rasim Ozan Kütahyalı bakın nereden çıktı

Beyaz TV ekranlarında spor yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın öğrencilik yıllarında 32. Gün programına katıldığı ortaya çıktı. 2002 yılında çekilen programın YouTube'a yüklenmesiyle ortaya çıkan görüntü, sosyal medyada gündem oldu.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın, öğrencilik yıllarında Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programına seyirci olarak katıldığı ortaya çıktı.

2002 yılında Bilgi Üniversitesi'nde çekimi yapılan ve ünlü edebiyatçı Orhan Pamuk'un konuk olduğu bölümün YouTube'da yeniden yayınlanmasıyla ortaya çıkan görüntü sosyal medyada paylaşıldı.

'İÇİNDEN RASİM OZAN KÜTAHYALI ÇIKTI.'

Sarp Kalfaoğlu isimli Twitter kullanıcısının '32. Gün Orhan Pamuk röportajı yüklemiş YouTube’a, izleyeyim dedim içinden Rasim Ozan Kütahyalı çıktı.' notuyla paylaştığı video, Twitter'da yüzlerce kişi tarafından retweet edilip alıntılandı.

KOPENHAG KRİTERLERİ SORUSUNDA SÖZ İSTEDİ

Paylaşılan videoda, Mehmed Ali Birand'ın gençlere "Aranızda Kopenhag kriterlerini bilen var mı?" sorusunu yönelttiği, Kütahyalı'nın da bu soru üzerine söz istediği görüldü.

Kütahyalı, konunun ilgi alanı olduğunu belirterek "Avrupa Birliği'nin kendi kurumsal ilkeleri; siyasi, kültürel ve ekonomik alanda ve Türkiye'nin iki senedir üzerinde durduğu, devamlı tartıştığı bir şey. Ben okudum da o belgeyi birkaç defa. Bayağı ilgi alanıma giriyor. O belgeyi tam onaylayanlardanım ben. O belgeye bu ülkenin uyması gerektiğini düşünenlerdenim ben" ifadesini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı bakın nereden çıktı

O videoya Twitter'da yüzlerce yorum yazıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

Rasim Ozan Kütahyalı bakın nereden çıktı ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Twitter 32 gün mehmet ali birand

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.