Rapid Wien taraftarından Yusuf Demir isyanı! Transferin perde arkasında şok madde

Transfer penceresinin kapanmasına 24 saatten kısa bir süre kala bombaları art arda patlatan, Mauro Icardi, Juan Mata, Mathias Ross, Milot Rashica ve Yusuf Demir anonslarıyla adeta gövde gösterisi yapan Sarı-kırmızılılarda bir anda tüm hava değişti. Galatasaray, Yusuf Demir transferini 6 milyon Euro olarak açıklarken, Rapid Wien sözleşmede ekstra bonuslar ve bir sonraki satıştan pay olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Galatasaray transfer döneminin kapanmasına 24 saat kala şov yaptı. Mauro Icardi, Yusuf Demir, Mathias Ross, Milot Rashica ve Juan Mata aynı gün duyuruldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, kadro yapılanmasından ve takıma yeni kazandırılan oyunculardan dolayı yönetimi başarılı bulurken Avusturya'da, Yusuf Demir'in transferinin perde arkası açıklandı!

Rapid Wien taraftarından Yusuf Demir isyanı! Transferin perde arkasında şok madde

TEPKİ GELDİ, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİLER

Cimbom, 19 yaşındaki oyuncu için yaptığı KAP açıklamasında Rapid Wien'e 4 sezona yayılmış 5 taksitte 6 milyon Euro ödeneceğini belirtmiş ve başka bir maddeden bahsetmemişti. Wien taraftarları bu rakam üzerinden kulübe tepki gösterince yarın oynayacakları Wolfsberger mücadelesi öncesinde Yeşil-beyazlılar'ın sportif direktörü Zoran Barisic basın toplantısı düzenledi.

Rapid Wien taraftarından Yusuf Demir isyanı! Transferin perde arkasında şok madde - Resim : 2

''FAZLA KAZANMA ŞANSIMIZ YÜKSEK''

Barisic, "İlk yazılı teklif Galatasaray'dan çarşamba gecesi geldi. Kabul ettik ve anlaştık. Demir'in sözleşmesinde bir çıkış maddesi olacaktı. Şimdi sabitlenen ücretle, başarı durumunda bonuslar ve olası bir yeniden satış ile Rapid'in sonunda maddede belirtilenden daha fazla kazanma şansı çok yüksek. Barcelona'dan sonra Yusuf fiziksel ve zihinsel olarak kötü durumdaydı. Onun için sekiz ay harcadık. Ancak iki iyi maç oynasa da o seviyeye tam gelemedi. Gerçekten Galatasaray'a gitmek istediklerini de vurguladılar" dedi.

Rapid Wien taraftarından Yusuf Demir isyanı! Transferin perde arkasında şok madde - Resim : 3

TAZMİNAT MADDESİ...

Öte yandan Avusturyalı futbol adamı, Galatasaray'ın taksitlerden birini geciktirmesi durumunda yüksek bir tazminat alacaklarını da sözlerine ekledi.

FANATİK

Rapid Wien taraftarından Yusuf Demir isyanı! Transferin perde arkasında şok madde ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Yusuf Demir Rapid Wien
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.