Rapçi Murda isyan etti! Sahneye para atan hayranını fena azarladı

Hadise ile birlikte söylediği 'İmdat' şarkısıyla gündemde olan ünlü rapçi Murda konserinde gergin anlar yaşadı. Murda kendisini dinlemeye gelen bir hayranının sahneye para fırlatması üzerine sert tepki verdi. Murda, hayranına ''O paranın 200 katını suratına fırlatırım'' diye çıkıştı.

Gerçek adı Önder Doğan olan rap şarkıcısı Murda konseri sırasında hayranıyla yaşanan gerilim nedeniyle gündem oldu. Murda, hayranının hareketi karşısında verdiği tepkiyle adından söz ettirdi. Konser sırasında kendisine para fırlatılan ve bu duruma sinirlenen Murda, şarkısını yarıda kesti.

HAYRANI SAHNEYE PARA FIRLATTI

Bir beach'te konser veren rapçi Murda, konser sırasında tatsız bir olay yaşadı. Murda sahnedeyken hayranının kendisine para fırlatmasına sinirlendi.

Murda kendisine para fırlatan seyircisine ''Kime para atıyorsun? Fakir mi görünüyoruz? Dansöz müyüm ben? O paranın 200 katını suratına fırlatırım, rahat ol'' diyerek çıkıştı.

Murda'nın bazı hayranları ise ünlü rapçiye o anlarda alkış tutarak destek verdi.

 

 

 

Rapçi Murda isyan etti! Sahneye para atan hayranını fena azarladı ile ilgili etiketler Konser Murda Önder Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.