Randevusuz gitti, kapıda kaldı! 'Kılıçdaroğlu stratejik adımları dahilinde bir TÜİK denemesi yaptı'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası ve TOBB'dan sonra TÜİK hamlesi, CHP'nin yarınki Mersin mitingi öncesi provokasyon iddiaları, Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Abdullah Gül olacağı iddiası, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilginç'in Suriye Halk Meclisi'nin 'Hatay' çıkışına yanıtı ve Rum yönetiminin Doğu Akdeniz'deki provokasyon çabaları masaya yatırıldı.

"KILIÇDAROĞLU BİR SÜREDİR ENTERESAN ÇIKIŞLAR VE STRATEJİK ADIMLAR ATIYOR"

Metehan Demir,  "Kılıçdaroğlu bir süredir enteresan çıkışlar ve stratejik adımlar atıyor. TÜİK özel yapısına rağmen Hazine Maliye Bakanlığı'na bağlı. Bu izin Külliye'den yapılan koordinasyonla verilmemiştir.  Bahçeli'den mutlaka bir tepki gelecektir. CHP bu süreci diğer muhalefet liderleriyle kullanacaktır.

"CUMHUR VE MİLLET İTTİFAKI'NIN DIŞINDA AYRICA ÜÇÜNCÜ BİR İTTİFAK OLUŞACAK"

Yarınki mitingte risk yok diyemem. EGM'de profesyonel bir isim var. Böyle toplumsal bir olayın yönetileceğine dair eğitimler de verildi. Cumhur ve Millet İttifakı'nın dışında ayrıca üçüncü bir ittifak oluşacak. 

"KILIÇDAROĞLU'NUN GÜL'E OLUMLU BAKTIĞI AMA AKŞENER'İN ILIMLI YAKLAŞMADIĞI YÖNÜNDE İDDİALAR VAR"

Adaylarda korkunç bir saplantı var. Söylenen adaylardan biri gösterildiğinde, gösterilmeyenlerin kitlesi ortalığı yangın yerine çevirecek! Gül bence aday olarak gösterilmez. Kılıçdaroğlu'nun olumlu baktığı ve Akşener'in ılımlı yaklaşmadığı yönünde iddialar var. Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül'ü istediği üzerine yapıştırılan bir yaftadan başka bir şey değil.

"YUNANİSTAN 72-96 SAAT İÇİNDE DOĞU AKDENİZ YA DA EGE'DE BİR YERDE PROVOKASYON YAPACAK"

Geçmişten günümüze bir saplantıları var. Bunun düşünülmesi bile düşünülemez. Zamanlama çok ilginç. Rum yönetimi Doğu Akdeniz'de hidrokarbon yataklarını araştırma için arama izni verdi. Yunanistan 72-96 saat içinde Doğu Akdeniz ya da Ege'de bir yerde provokasyon yapacak." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Randevusuz gitti, kapıda kaldı! 'Kılıçdaroğlu stratejik adımları dahilinde bir TÜİK denemesi yaptı' ile ilgili etiketler Metehan Demir Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.