Ramo Sonrası İlker Aksum’a Bir Şeyler Oldu! Teklif Yağıyor! Yeni Rolü İse Merak Ediliyordu! Kendi Söyledi

Yıllardır ekranların karşısında severek ve beğenilerek izlenen İlker Aksum magazin sayfalarının gündemine düştü. Yaptıkları ile her zaman takipçilerinin gönlüne taht olan İlker Aksum ile ilgili haberler merakla takip ediliyor.

Yıllardır ekranların karşısında severek ve beğenilerek izlenen İlker Aksum magazin sayfalarının gündemine düştü. Yaptıkları ile her zaman takipçilerinin gönlüne taht olan İlker Aksum ile ilgili haberler merakla takip ediliyor.

Yılların Tecrübeli Oyuncusu İlker Aksum


İlker Aksum, görevini layığıyla edindiği tüm hayat tecrübelerinden yola çıkarak hayatını idame ettirmeye çalışan, tecrübeli aynı zamanda başarlı bir oyuncudur. Başarılı oyuncu, çok doğal ve özgün tavırlarıyla birçok kişiyi kendine hayran bırakan bir yapıya sahiptir.

Ramo Sonrası İlker Aksum’a Bir Şeyler Oldu! Teklif Yağıyor! Yeni Rolü İse Merak Ediliyordu! Kendi Söyledi

Çoğu TV kanalında yer alan dizilerde oynadı. Seyirciyi ekran başına kilitlemekle kalmamış çevirdiği film ve diziyi izleyici tarafından daha fazla kişinin izlemesinde etkili oldu. Başarılı oyuncunun farklı konu başlıklarıyla, farklı hayat hikâyelerinin bulunduğu dizilerde oynaması kariyer hayatında başarlı olmasında etkili olmuştur.

RAMO ile İzleyicinin Gönlünde Bir Kere Daha Taht Kurdu

İlker Aksum’un en son oynadığı Ramo dizisi izleyici buluştuğu başarılı bir proje idi. Bu projedeki karakteri ile adeta bütünleşmişti. Hasan adlı rolüne hayat vererek dizide yer almıştır. Yönetmenin dikkatini çeken oyuncu, farklı platformlarda sergilediği performanslarla yeni projeler için teklif aldı. Ve içlerinden en beğendiği senaryo ile anlaşmaya vardı. Şimdilerde hangi proje ile seyirci ile buluşacağı merak konusu.

İlker Aksum Yaptığı Kazada Ölümden Döndü, Sevenlerini Korkuttu


Ufo adlı bir sinema filminde  de yer alan başarılı oyuncu, filmin Adana'daki çekimlerine doğru giderken kaza geçirdi. Kaza sonrasından doktorların çalışmaya bir süre ara vermesi gerektiği tavsiyesini pek ciddiye almayarak kariyer hayatına hız kesmeden devam ediyor.

Ramo Sonrası İlker Aksum’a Bir Şeyler Oldu! Teklif Yağıyor! Yeni Rolü İse Merak Ediliyordu! Kendi Söyledi - Resim : 2

Başka setlerde oynamaya devam ediyor ve bununla sınırlı kalmayıp farklı konu başlıklarıyla romantik komedi çekeceği haberini TV kanalından duyurdu. Romantik komedi tarzında olacak filmin adının Demirkan Neslican olacağını duyuran İlker Aksum, bu filmi Tuba Ünsal ile oynayacağını belirtti.

İlker Aksum ve Emine Ün Arasındaki İlişki

Bir diğer konu başlığı olarak ekonomik krizi ele alıp fiyatların çok yükseldiğini ve İstanbul’dan tatile gidemediğini ve bunun pandemiden kaynaklandığı için normal karşıladığını açıkladı. Emine Ün'ün çok sevdiği bir arkadaşı olduğunu dile getiren İlker Aksum, aralarında hiçbir duygusal bağının olmadığını hakkında çıkan asılsız haberlerle hiç ilgilenmediğini dile getirdi.

Ramo Sonrası İlker Aksum’a Bir Şeyler Oldu! Teklif Yağıyor! Yeni Rolü İse Merak Ediliyordu! Kendi Söyledi ile ilgili etiketler ilker aksum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.