Ramo dizisinin yıldızından Arka Sokaklar bombası! Anlaşma ifşa oldu! İşte yeni Komiser!

Arka Sokaklar dizisi sezon finali yaptıktan sonra iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Yeni sezona flaş bir giriş yapmak isteyen yapımcılar istediği yıldızı Ramo dizisinde buldu.

Efsane dizi Arka Sokaklar'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizisi hakkında bugün gündeme gelen iddia çok konuşulacak.

Yapımcıların harıl harıl yeni komiseri aradığı bu günlerde istenilen yıldız Ramo dizisinden bulundu. İddiaya göre Ramo'da Cihangir rolüyle harika bir performans gösteren Olgun Şimşek yeni sezonda Arka Sokaklar'da rol alacak.

Olgun Şimşek ''Cihangir'' rolüyle Ramo'ya katıldı! - Show TV

Show Tv'de yayınlanan ve geçtiğimiz Haziran ayında final yapan Ramo dizisinde Cihangir rolüyle efsane bir performans gösteren Olgun Şimşek şu sıralar gelen teklifleri değerlendirme sürecinde.

Olgun Şimşek Ramo'dan neden ayrıldı? Cihangir öldü mü?

İstediği ve bütünleşeceği bir karakteri oynamak isteyen oyuncu, daha önce Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kimsesiz Yaşar'ı oynarken kariyerinde birçok karakter dillere dolandı.

Yıllar önce Bir Demet Tiyatro, Yedi Numara gibi dizilerle adını duyuran tiyatrocu Şimşek, Şebnem Sönmez ile birlikteydi.

Olgun Şimşek kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Son gelen bilgiler yeni sezon için yıldız bir komiser arayışına giren Kanal D yönetimi, Olgun Şimşek'e teklifini yaptı. Önümüzdeki dönemde oyuncunun kararını vermesi bekleniyor.

Ramo dizisinin yıldızından Arka Sokaklar bombası! Anlaşma ifşa oldu! İşte yeni Komiser! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Ramo Kanal D cihangir olgun şimsek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.