Ramo bu hafta neden yok? 1 Ocak Cuma Ramo bu akşam var mı?

Ramo bu hafta neden yok merak ediliyor. 1 Ocak 2021 tarihinde Ramo 27. bölümü ile SHOW TV'de ekrana gelmesi bekleniyordu. Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo 27. bölüm bu akşam var mı?

Ramo bu hafta neden yok, Ramo 27. bölüm bu akşam var mı sorularının yanıtı haberimizde. Ramo 27. bölüm bu hafta Show TV yayın akışından çıkarıldı. Cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça yakından takip edilen ve fenomen dizilerden biri olan Ramo’nun 27. son bölümü 1 Ocak akşamında yayınlanmayacak. 

RAMO BU HAFTA NEDEN YOK?

RAMO 27. BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YOK?

Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında olan Ramo dizisinin 27. bölümü 1 Ocak tarihinde yayınlanmayacak. Yılbaşı tatili olması nedeniyle Ramo dizisinin 27. yeni bölümü gelecek hafta 8 Ocak Cuma akşamında izleyenlerle buluşacak.

RAMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktı. Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürmekti. Bunun için de Sibel’i kullandı.

İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olmuştur. Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkarırken, Yavuz’da dokunulmazlık almıştır.

 

Ramo bu hafta neden yok? 1 Ocak Cuma Ramo bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Ramo ramo bu hafta neden yok ramo bu akşam varmı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.