Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır.

Azerbaycan kökenli milli atlet Ramil Guliyev'den dünyaya Azerbaycan mesajı... Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcu Azerbaycan topraklarının yüzde 20'sini oluşturan Karabağ'ın 30 yıldır Ermeni işgali altında olduğunu hatırlatarak, "Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır" dedi.

Dünya şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, Ermenistan Azerbaycan'daki işgaline sessi kalmadı. Azerbaycan kökenli Türk sprinter, paylaştığı videoyla kamuoyuna seslendi.

30 YILDIR İŞGAL ALTINDA

30 yaşındaki Guliyev, Azerbaycan topraklarının yüzde 20'sini oluşturan Karabağ'ın 30 yıldır Ermeni işgali altında olduğunu hatırlatarak, "Biz Azerbaycanlılar 30 senedir topraklarımızı geri almanın hasretiyle yaşamaktayız. Şimdi ise en tabii hakkımız olan meşru müdafaa hakkımızı kullanarak tecavüz altındaki topraklarımızı işgalden kurtarmaktayız. Bu mücadele hak mücadeledir, bu yol Hak yoludur. İnşallah bu yolun sonunda ülkemiz için zafer vardır. Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır. Bir bedence iki can, yaşasın Türkiye-Azerbaycan" ifadelerini kullandı.

Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır. ile ilgili etiketler Ramil Guliyev Atletizm Azerbaycan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.