Ramazana özel Nebi Aşkına konseri! Bakan Ersoy ve Bakan Varank da izledi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne bağlı koro ve toplulukların sanatçıları tarafından CSO Ada Ankara Ana Salonu'nda verilen "Nebi Aşkına" konserinde Hz. Muhammed ve ramazan ayı temalı ilahiler ile Anadolu'nun irfani türkülerinden oluşturulan repertuar sanatseverlerle buluşturuldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da konseri izledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne bağlı koro ve topluluk sanatçılarının seslendirdiği ilahilerden ve türkülerden oluşan “Nebi Aşkına” adlı konseri izledi.

CSO Ada Ankara Ana Salonu'nda gerçekleşen konser, şef Yusuf Kayya idaresinde yönetilirken Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu konsere katılan topluluklar arasında yer aldı.

Ramazana özel Nebi Aşkına konseri! Bakan Ersoy ve Bakan Varank da izledi

Özel konserde, Hz. Muhammed ve ramazan ayı temalı ilahiler ile Anadolu'nun irfani türkülerinden oluşturulan repertuar sanatseverlerle buluşturuldu.

Dinleyicilerin alkışını toplayan konserde, 22 ilahi ve türkü Şef Yusuf Kayya'nın yönetimindeki orkestra ve koro tarafından icra edildi.

 

Ramazana özel Nebi Aşkına konseri! Bakan Ersoy ve Bakan Varank da izledi ile ilgili etiketler Konser Mehmet Nuri Ersoy Mustafa Varank Kültür ve Turizm Bakanlığı Nebi Aşkına

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.