Ramazan Bayramı'nda kargolar açık mı? Bayramda hangi kargolar açık? Ramazan Bayramı'nda açık olan kargolar!

Ramazan Bayramı, sevdiklerimize hediyeler göndermek ve alışveriş yapmak için yoğun bir dönemdir. Ancak bu süreçte kargo hizmetlerinin nasıl işlediği önemli bir soru işareti olabilir. Özellikle bayramda kargoların çalışıp çalışmadığı ve dağıtım yapılıp yapılmadığı, internet alışverişi yapan ve sevdiklerine kargolar aracılığıyla hediye göndermesi konusunda merak edilen bir konu oldu. Peki, Ramazan Bayramı'nda kargolar açık mı? Bayramda hangi kargolar açık? Ramazan Bayramı'nda açık olan kargolar!

Ramazan Bayramı, sevdiklerimize jest yapmak ve alışveriş çılgınlığına katılmak için yoğun bir zaman dilimidir. Ancak bu dönemde, kargo hizmetlerinin nasıl işlediği önemli bir soru işareti olabilir. Özellikle bayramda kargo firmalarının çalışma durumu ve dağıtım süreçleri, online alışveriş yapanlar ve sevdiklerine hediyeler gönderenler tarafından merak edilen bir konu haline gelmiştir. Peki, Ramazan Bayramı'nda kargo hizmetleri açık mı? Hangi kargo firmaları bayramda hizmet veriyor? İşte Ramazan Bayramı'nda hizmet vermeye devam eden kargo firmaları!

Ramazan Bayramı'nda kargolar açık mı? Bayramda hangi kargolar açık? Ramazan Bayramı'nda açık olan kargolar!

RAMAZAN BAYRAMI KARGOLAR AÇIK MI?

Ramazan Bayramı süresince, kargo şirketleri genellikle hizmet vermemektedir. Bu dönemde kargo şirketlerinin Pazar günleri ve resmi tatillerde olduğu gibi bayram tatili boyunca da kapalı olması yaygın bir uygulamadır. Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo gibi büyük kargo firmaları da bayram süresince genellikle kapalıdır.

RAMAZAN BAYRAMI HANGİ KARGOLAR AÇIK?

Bayram süresince kargo hizmetleri ile ilgili en güncel bilgileri almak için kargo şirketlerinin çağrı merkezlerini arayabilirsiniz. Bu çağrı merkezleri, kargo hizmetlerinin çalışma saatleri ve bayram boyunca hizmet durumuyla ilgili size detaylı bilgi sağlayacaktır.

  • Aras Kargo: 444 25 52
  • Yurtiçi Kargo: 444 99 99
  • MNG Kargo: 0(850) 222 06 06
  • Sürat Kargo: 0850 202 0 202

 

Bu numaraları arayarak bayram boyunca kargo hizmetlerinin nasıl işlediği hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ramazan Bayramı'nda kargolar açık mı? Bayramda hangi kargolar açık? Ramazan Bayramı'nda açık olan kargolar! ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı kargo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.