Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatıyor? 2021 Emekli bayram ikramiyeleri zamlandı mı?

Emeklilere her yıl verilen Ramazan Bayramı ikramiyesi bir kez daha gündeme gelmeye başladı. 2021 yılı ile beraber son gelen iddialarda bayram ikramiyelerine zam yapılabileceği haberleri dolaşmaya başladı. Her sene 1000 TL olarak verilen bayram ikramiyesinin 2021 yılı Ramazan Bayramı’nda 1250 TL olarak ödenmesi gündemde.

Emekli vatandaşlar 2021 Ramazan Bayramı’nda ne kadar ikramiye alacaklarını merak etmeye başladı. Her yıl devlet tarafından emeklilere verilen 1000’er liralık bayram ikramiyelerinin bu sene zamlanması da muhtemel olayların en başında yer almakta. Peki, Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatıyor?

13 milyona yakın emekli vatandaş Ramazan ayına az bir zaman kala bayram ikramiyelerinde 2021 yılı içim zam yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 1000’er lira ikramiye alan emekli vatandaşlar bu sene bu rakamlara zam yapılma ihtimali ile karşı karşıya kaldı.

RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

2021 yılında Ramazan Bayramı, 13-15 Mayıs tarihlerinde idrak edilecek. Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ise emekli vatandaşların banka hesaplarına 10-12 Mayıs 2021 tarihlerinde ödenmesi beklenmekte.

Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatıyor? 2021 Emekli bayram ikramiyeleri zamlandı mı?

Bayram ikramiyelerinden yeni emekli olan vatandaşlarda yararlanabilecek. Mayıs ayı sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar bu seneki iki bayram ikramiyesini de Temmuz sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar ise Kurban Bayramı ikramiyesini almaya hak kazanacaklar.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ ZAMLANDI MI?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aldıkları bayram ikramiyesine %25 oranında zam yapılmasının gündeme geleceği iddia edildi. Daha önceden 1000’er lira bayram ikramiyesi alan emekli vatandaşlara bu oranda zam yapıldığı takdirde ek ödemelerle birlikte Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 1250 lira ikramiye alması gündemde olacak.

Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatıyor? 2021 Emekli bayram ikramiyeleri zamlandı mı? ile ilgili etiketler emekli bayram ikramiyesi ramazan bayramı ikramiyesi emekli ikramiye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.