Ramazan Ayı'nda FETÖ'ye dikkat...

Gazeteci Latif Erdoğan A Haber'de katıldığı programda teröristbaşı Gülen'in, Ramazan Ayı'nda toplumun duygularını kullanmak isteyeceğini söyledi.

A Haber'de yayınlanan programda konuşan Erdoğan, teröristbaşını çok iyi bilen bir insan olarak konuştuğunu belirterek '' Gülen'in ciğerini bilen bir insan olarak diyorum ki, Gülen bu Ramazan Ayı'nda, toplumun Müslümanlığı nedeniyle, Müslüman insanlardan zarar gelmez gibi rehavete girilmesini mutlaka değerlendirmek isteyecektir.'' dedi.

Bunun kendisinin önsezisi olduğunu belirten Erdoğan, ''Bu bir bilgi değil, ancak benim önsezim olarak kabul edilsin. Gülen'i çok iyi bilen bir insan olarak söylüyorum. Şu anda hala bunlara toplumda Müslüman bir topluluk olarak bakılması nazarından dolayı, Müslümanlar da Ramazan Ayı'nı kutsal kabul eder, herhangi bir harekette bulunmazlar, rehavetine kapılınabilinir. İşte bu rehaveti çok iyi kullanmak isteyecektir Gülen diyorum.

Nasıl 15 Temmuz'dan sonra meydanları doldurduk. Gönüllü olarak yine bu Ramazan Ayı'nı meydanlarda geçirebilir bu topluluk. Bunlara zarre kadar fırsat vermeden bütün arzu isteklerini kursaklarında bırakmak adına böyle bir fedakarlık yapılabilir.

Toplum katında ondan Ramazan Ayı'nda bir hareket beklenmeyebilir toplum katında. Bundan yararlanabilir.'' ifadelerini kullandı.

Ramazan Ayı'nda FETÖ'ye dikkat... ile ilgili etiketler FETÖ ramazan ayı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.