Rahmi Turan özür diledi

"Külliye'ye giden CHP'li" iddiasıyla günlerdir tartışma konusu olan Rahmi Turan, bugünki Sözcü Gazetesi'ndeki köşe yazısında "Özür diliyorum!" başlıklı yazı kaleme aldı. "Bunu bir 'trafik kazası' gibi kabul etmek gerekiyor" ifadelerini kullanan Turan, özür diledi.

Geçtiğimiz hafta "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden CHP'li" iddiasıyla gündem olan Rahmi Turan bugünkü köşe yazısında özür diledi.

Turan'ın bugünkü köşe yazısında "Haber kaynağım olan 20 yıllık gazeteci arkadaşıma güvenerek kulis bilgisi niteliğinde (iç sayfada) yazdığım yorum haberle Türkye'nin gündemini bu kadar meşgul ettiğim için son derece üzgünüm" dedi. "Bunu bir 'trafik kazası' gibi kabul etmek gerekiyor" ifadesini kullanan Turan şöyle dedi:

Haber kaynağım olan 20 yıllık gazeteci arka daşıma güvenerek kulis bilgisi niteliğinde (iç say fada) yazdığım yorum-ha berle Türkiye'nin gündemi ni bu kadar meşgul ettiğim için son derece üzgünüm.

Doğru olmadığı anlaşılan haberde adı geçen:

– Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'dan…

– CHP eski Yalova milletvekili ve Cumhur başkanı adayı Muharrem
İnce'den…

– Ve tüm siz sevgili okurlarımdan özür diliyorum.

Bunu bir “trafik kazası” gibi kabul etmek gerekiyor.

Kasıtlı olmadan, dikkatsizlik sonucu ortaya çıkan bir hatadır bu!

Yazının devamı için tıklayınız

Rahmi Turan özür diledi ile ilgili etiketler CHP rahmi turan külliye özür diledi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.