Rahatsız edilmemek için özel loca hazırlattılar!

Almanya’nın Dünya Kupası’na grup maçlarında veda etmesinin ardından ırkçı saldırıların hedefi haline gelen başarılı futbolcu Mesut Özil, teselliyi sevgilisi Amine Gülşe'de buldu.

Mesut Özil, Almanya’nın Dünya Kupası’na grup maçlarında veda etmesinin ardından ırkçı saldırıların hedefi haline gelmişti. Bu saldırılar yüzünden Alman Milli Takımı ile yollarını ayıracağı konuşulan yıldız futbolcu, moral bulmak için sevgilisi Amine Gülşe ile tatile çıktı.

Halen İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Mesut Özil, sevgilisi Amine Gülşe ile Çeşme’ye gitti. Çift önceki gün Spiaggia Grande Beach’teydi. Direkt kendileri için hazırlanan locaya geçen Özil ve Gülşe, rahatsız edilmemek için yan locayı da kapattı.

Rahatsız edilmemek için özel loca hazırlattılar!

Rahatsız edilmemek için özel loca hazırlattılar! - Resim : 2

İSKELEDE ROMANTİZM

Localara giden yolun bile dubalarla kesilmesini isteyen çift, bu çabasına rağmen görüntülenmekten kurtulamadı. İskele üzerinde yaşadıkları romantizm objektiflere de yansıdı. Çiftin önümüzdeki yaz nikah masasına oturması bekleniyor.

Rahatsız edilmemek için özel loca hazırlattılar! - Resim : 3

Rahatsız edilmemek için özel loca hazırlattılar! ile ilgili etiketler Amine Gülşe Mesut Özil Bikini teselli loca
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.