Rahatsız edici: ABD Başkanı Joe Biden, 6 yaşındaki kız çocuğuna 'Kulaklarını seviyorum' dedi

ABD Başkanı Joe Biden'ın, Şükran Günü etkinliğinde altı yaşındaki bir kız çocuğuna 'Kulaklarını seviyorum' demesi sosyal medyada gündem oldu. Biden'ın bu hareketi 'ürkütücü' ve 'rahatsız edici' yorumlarına neden oldu.

Pazartesi günü 81 yaşına girecek olan Başkan, Virginia'daki Norfolk Donanma İstasyonundaki buluşmada Catherine adındaki çocuğa yaklaştı ve kulaklarının 'gerçekten harika' olduğunu söyledi.

Biden çocukla konuşmaya başladığında, eşi Jill Biden'ın yüz ifadesi ve sonrasında gizli servis görevlisiyle bakışması da dikkat çeken bir ayrıntıydı.

Sosyal medya kullanıcıları Biden'ın 'ürkütücü' olduğu yorumlarını yaptı ve tavrının 'rahatsız edici' olduğunu söyledi.

Joe Biden sık sık çocuklarla olan garip diyaloglarıyla gündeme geliyor ve 'rahatsız edici' bulunuyor.

Rahatsız edici: ABD Başkanı Joe Biden, 6 yaşındaki kız çocuğuna 'Kulaklarını seviyorum' dedi ile ilgili etiketler Joe Biden ABD
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.