Rafet El Roman'dan sahnede Ferdi Tayfur taklidi

Rafet El Roman, Kocaeli'de sahne aldı. Sansları ve şarkılarıyla seyircileri coşturan Rafet El Roman kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sesinin çocukluktan itibaren Ferdi Tayfur’a benzetildiğini söyleyen Rafet El Roman, sahnede Ferdi Tayfur'un sesini taklit etti.

Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'nde sevilen şarkıcı Rafet El Roman sahne aldı. Sevenlerine birbirinden güzel şarkılar seslendiren Rafet El Roman, dansıyla da seyircilerden tam not aldı.

Rafet El Roman'dan sahnede Ferdi Tayfur taklidi

SEYİRCİLERDEN TAM NOT ALDI

Kendi şarkılarının yanı sıra başka sanatçıların şarkılarını da seslendiren sanatçı, Ferdi Tayfur’un taklidini yaparak çocukluktan itibaren sesinin Tayfur’un sesine benzetildiğini söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Rafet El Roman, konser sonunda uzun süre alkışlandı.

Rafet El Roman'dan sahnede Ferdi Tayfur taklidi - Resim : 2

 

 

Rafet El Roman'dan sahnede Ferdi Tayfur taklidi ile ilgili etiketler Ferdi Tayfur Rafet El Roman Kocaeli Konser

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.