Radyo ve Televizyon Üst Kurulu 2022 personel alımı ilanı! Güvenlik ve temizlik görevlileri alınacak!

Ana akım medya ve radyo kanalları aracılığı ile yayınlanan içeriklerin kontrolünden sorumlu kamu kurumu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Televizyon ve radyo kanallarında yayınlanan içerikleri denetlemek ve buna bağlı olarak uygunsuz içerikler karşısında ceza kesmek yetkilerine sahip olan kamu kurumu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, sene bitmeden eksik kadro tespiti yaparak ilana çıkan kamu kurumlarının arasına dahil oldu. Yeni yıla eksiksiz bir kadro ile başlamak isteyen RTÜK, bu kapsamda çeşitli kadrolarda personel istihdamlarının yapılacağını açıkladı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından hazırlanmış olan personel alımı ilanı, kamu kurumlarında istihdam edilmenin hayalini kuran vatandaşları heyecanlandırdı. Kariyerini ve gelirini devletin himayesi altına almak isteyen vatandaşlar, kamu kurumunun istihdam ilanının ayrıntılarını araştırmaya başladı. RTÜK, söz konusu personel alımı ilanına ilişkin detayları paylaştı.

RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU PERSONEL ALIMI İLANI 2022

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu 2022 personel alımı ilanı! Güvenlik ve temizlik görevlileri alınacak!

Eksik kadrolarını belirleyen Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Ankara ilinde personel istihdamının yapılacağını ifade etti. İki farklı kadro için personel alımı yapılacağını belirten kamu kurumu, bir başka kamu kurumu olan Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı. Toplamda 6 kişinin istihdam edilmesini sağlayacak olan kamu kurumu, alımların yapılacak olduğu pozisyonları şu şekilde sıraladı:

  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 1 kişi
  • Temizlik Personeli: 5 kişi

RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu yayınlamış olduğu personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların Ankara İŞKUR İl Müdürlüğü’ne şahsen ya da İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden müracaat edebileceklerini belirtti. Son başvuru tarihi ise 2 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından düzenlenen personel alımı ilanının başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Affa uğramış dahi olsa yüz kızartıcı bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak
  • 18 yaşından büyük 35 yaşından küçük olmak
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişikleri bulunmamak
  • Emeklilik, malullük veya yaşlılık maaşı almıyor olmak
  • Vardiyalı çalışabilecek olmak
  • Ankara’da ikamet ediyor olmak
  • Mesleğin yapılmasına engel olabilecek sağlık sorununa sahip olmamak
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu 2022 personel alımı ilanı! Güvenlik ve temizlik görevlileri alınacak! ile ilgili etiketler RTÜK personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.