Radyo programcısı Yavuz Seçkin'den kötü haber

Pandemi sürecimi Darıca'da ailesiyle birlikte geçiren oyuncu ve radyo programcısı Yavuz Seçkin'i köpek ısırdı. 52 yaşındaki Seçkin, olayı esprili bir dille sosyal medya hesabından takipçilerine anlattı.

Tetanoz aşısı olduğu sırada çekilen fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Seçkin, "Öncelikle benim bir hayvansever olduğumu hepinizin bilmenizi isterim. Dün Darıca’da başımdan bir olay geçti" ifadelerini kullandı.

Radyo programcısı Yavuz Seçkin'den kötü haber

Seçkin yaşadığı talihsiz olayla ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Komşumuz, ikazlara rağmen kangal köpeklerini başıboş sokağa salıyor ve hayvanlar sokakta kafalarına göre takılıyorlar... Sokak, Elm Sokağı köpek versiyonu gibi. Maalesef bu kangal köpeklerden biri, dün beni de ıssırdı. Şükür yanımda çocuklarım, 81 yaşındaki annemiz yoktu. İstem dışı nahoş olaylar da yaşanabilirdi. Neyse bunu da şükür. Aşımızı olduk, ama tetanoz.''

Radyo programcısı Yavuz Seçkin'den kötü haber - Resim : 2

Ünlü oyuncu, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma ise "Kangal ısırınca insanda böyle havalandırma delikleri açılabiliyor" notunu düştü.

 

Radyo programcısı Yavuz Seçkin'den kötü haber ile ilgili etiketler yavuz seçkin kangal köpek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.