Falcao'nun annesinden Galatasaray açıklaması

Falcao'nun annesi 35 yaşındaki yıldızın adının geçtiği transfer haberlerini "spekülasyon" olarak değerlendirdi. Kolombiya basınına konuşan Carmenza Zarate, "Oğlum duygusal olarak da Galatasaray'a bağlı" dedi. Öte yandan, Falcao'nun sözleşmesindeki 10 maç bonusu devreye giriyor.

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun annesi Carmenza Zarate, oğlunun Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılıp River Plate'e transfer olacağı yönündeki iddiaları yanıtladı. Kolombiya merkezli Comu Tricolor'a konuşan Zarate, "Gerçek şu ki; Radamel Falcao Galatasaray'da ve hem fiziksel hem de duygusal olarak yüzde 100 Galatasaray'a bağlı. Gerçek bu... River Plate, Millionarios ya da ABD'yle ilgili haberler spekülasyon. Oğlum yüzde yüz Türkiye'de ve Galatasaray'da" dedi.

Falcao'nun annesinden Galatasaray açıklaması

2019-20 sezonunda Galatasaray'a "bedelsiz" transfer olan Radamel Falcao ilk sezonunda 22 maçta 11 gol 2 asistle oynamıştı. Sezon başından beri ismi başka takımlarla anılan ve yüksek maliyeti nedeniyle Sarı-Kırmızılı yönetimin elden çıkarmak istediği iddia edilen 35 yaşındaki yıldız devre arasında takımda kalmıştı.

2022 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Falcao, bu sezon ligde 9 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu bu akşam Ankaragücü maçında forma giyerse sözleşmesinde yer alan "10 maça çıkarsa 500 bin euro bonus alır" maddesi devreye girecek.

10 maç sonra sahalara dönen tecrübeli oyuncu 27. haftada oynanan BB Erzurumspor maçının 86. dakikasında oyuna girmişti.

Falcao'nun annesinden Galatasaray açıklaması - Resim : 2

Falcao'nun annesinden Galatasaray açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.