Rachid Ghezzal: Yaşattığımız hayal kırıklığının farkındayız. Çok çok üzgünüz

Rachid Ghezzal: "Yaşattığımız hayal kırıklığının farkındayız. Çok çok üzgünüz. Özgüvenimiz için, taraftarımız için bu maçı kazanmalıydık. Yine yine yine kendi hatamızdan bir gol yedik. Güçlü olmalıyız" Cezayirli yıldız bu sezon Süper Lig'de 13 maçta 1 gol, 1 asistlik skor katkısı verebildi.

Süper Lig'de üst üste dört maç kaybettikten sonra "ayağa kalkma maçı"nda 19. sırasındaki Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta kriz devam ediyor... Siyah-Beyazlılar Kasımpaşa deplasmanında 84'te yediği golü çıkaramadı ve kan kaybı sürdü...

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, maçın ardından "Yaşattığımız hayal kırıklığının farkındayız. Çok çok üzgünüz. Özgüvenimiz için, taraftarımız için bu maçı kazanmalıydık. Yine yine yine kendi hatamızdan bir gol yedik. Güçlü olmalıyız" sözleriyle tabloyu özetledi.

Ghezzal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir ağrım yoktu bugün. Bu maçta oynamak için iyiydim. Sonuna kadar mücadele edeceğim bu takımın başarısı için, sonuna kadar savaşacağım. Zor durumdayız ama başımızı dik tutmalıyız. Bu ligde yapılan her hata golle cezalandırılır. Çalışıp geri dönmeye çalışacağız."

Geçen sezon Süper Lig'de asist kralı olan ve bu sezon Leicester City'den 3 milyon euroya tapusu alınan 29 yaşındaki Ghezzal bu sezon Süper Lig'de 13 maçta 1 gol, 1 asistlik skor katkısı verebildi. Cezayirli, Devler Ligi'nde ise 4 maçta 1 golle oynuyor.

Rachid Ghezzal: Yaşattığımız hayal kırıklığının farkındayız. Çok çok üzgünüz ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.