Rachid Ghezzal, Talisca'nın izinde...

Yaptığı asistler sezona damgasını vuran Rachid Ghezzal 16 asiste ulaştı. Cezayirli yıldız 2010-11 sezonundan beri Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu oldu. Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı merak edilen futbolcu 5 golünün 4'ünü ceza sahası dışından atarak Talisca'yı özleyenlere derman oldu...

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Rize deplasmanında yine maça damgasını vurdu. Georges-Kevin N'Koudou'nun attığı ilk golde asisti yapan 28 yaşında futbolcu, 75'te attığı şık golle kalitesini konuşturdu.

Yaptığı asistler sezona damgasını vuran Rachid Ghezzal 16 asiste ulaştı. Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı merak edilen futbolcu 5 golünün 4'ünü ceza sahası dışından attı. Beşiktaş'ta ceza sahası dışında 1 sezonda bu kadar golü en son Anderson Talisca atmıştı.

Erzurum deplasmanın ayak içi plaseyle topu 90'a takan Ghezzal, 3-0'lık Rize deplasmanı zaferinde aynı güzellikte bir gole imza attı.

Ghezzal 2010-11 sezonundan beri Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu oldu. Daha önce Edin Visca 2017-18, Wesley Sneijder 2016-17 ve Cicinho 2013-14 sezonunda 15 asist yapmıştı.

Avrupa'nın 5 büyük liginde Ghezzal'den daha fazla asist yapan tek isim ise Bayern Münih'ten Thomas Müller...

Rachid Ghezzal, Talisca'nın izinde... ile ilgili etiketler Beşiktaş rachid ghezzal Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.