Rachid Ghezzal resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar Ceyazirli yıldızı açıkladı

Salih Uçan, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Valentin Rosier ve Alex Teixeira'dan sonra Rachid Ghezzal'de resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar Cezayirli yıldızın transferini 19.03'te sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoyla açıkladı.

Rachid Ghezzal'i transferini bitirerek Cezayirli yıldızı geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getiren Beşiktaş, transferi resmen açıkladı. Geçen sezon Süper Lig'de çıktığı 31 maçta 8 gol, 17 asistle kariyer sezonunu oynayan ve Siyah-Beyazlılar'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan 29 yaşındaki futbolcu 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ghezzal, Beşiktaş'tan yılda 2.5 milyon Euro net kazanacak. Bu transfer için Premier League ekibi Leicester City'ye ise 3 milyon Euro net artı 750 bin Euro bonus ödemesi yapılacak. 3 milyon Euro'luk kısım İngilizlere'e 4 taksitle ödenecek. 

Yeniden siyah beyazlı formayı giyecek olan 29 yaşındaki yıldız, transferi için herkesin elinden geleni yaptığını belirterek, "Tek isteğim Beşiktaş'a dönmekti. Çok mutluyum. Başta Başkan Ahmet Nur Çebi'ye ve transferimde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

İdmandan önce imzayı atan Ghezzal, "Takım arkadaşlarım geri dönmem için beni her gün mesaj yağmuruna tuttular. Her futbolcu arkadaşlık bağlarının böylesine güçlü olduğu bir takımda oynamak ister" diye konuştu.

Yeni sezonda çok daha güçlü bir Beşiktaş izlettireceklerini söyleyen yıldız oyuncu, "Bir an önce bıraktığımız yerden aynı coşkuyla başlamak istiyorum. Leicester City'de çok iyi bir kamp dönemi geçirdim. Fizik ve kondisyon olarak hazırım. Eğer görev verilirse ligin ilk maçında forma giymek isterim" ifadelerini kullandı.

MAÇ KADROSUNA ALINDI

Süper Lig'in ilk haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Beyazlı ekipte Rachid Ghezzal, takımla birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Ghezzal, Çaykur Rizespor maçının kadrosuna da alındı.

 

 

 

Rachid Ghezzal resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar Ceyazirli yıldızı açıkladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Leicester City rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.