Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'in Beşiktaş'a transferlerinde son durum...

Rachid Ghezzal'in menajeriyle dün İstanbul'da bir araya gelen Beşiktaşlı idareciler, Cezayirli yıldız için her konuda anlaştı. 29 yaşındaki sağ açığın transferinde top Leicester City'de... İngiliz kulübü Beşiktaş'ın verdiği rakamı kabul ederse transfer bitecek. Rosier konusunda ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'ın geçen sezonki çifte kupalı şampiyonluğunda dikkat çeken kiralık isimler Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlı yönetim iki yıldızın da tapusunu almak üzere...

İsmi bir ara Galatasaray'la anılsa da Beşiktaş'ta kalmak istediğini her fırsatta dile getiren Cezayirli yıldızın menajeri dün İstanbul'daydı... Siyah-Beyazlı yöneticilerle bir araya gelen Ghezzal'in menajerine Galatasaray haberleri soruldu. Sarı-Kırmızılılar'ın yalnızca rakam sorduğunu resmi bir teklif iletmediği aktaran menajerle ücret pazarlığına geçildi. Görüşmeler sonunda yıllık 2.5 milyon Euro ücret ve ek ödemelerle 3 yıllık sözleşme için anlaşma sağlandı.

LEİCESTER CİTY İNDİRİM YAPARSA OLUR

Rachid Ghezzal transferinde artık tek engel Leicester City... Bu yaz ilk 2 transferine 50 milyon euro harcayan İngiliz ekibi, Ghezzal'i kadrosunda düşünmüyor ancak 2018'de Monaco'dan 14 milyon euroya aldığı futbolcudan çok zarar etmek istemiyor. Beşiktaş yönetimi, Premier League ekibiyle bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışıyor.

Geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, görev yaptığı 35 maçta attığı 8 gol ve yaptığı 18 asist ile siyah beyazlı takımın kazandığı 2 kupada önemli rol oynadı.

Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'in Beşiktaş'a transferlerinde son durum...

ROSİER DE SICAK SAATLER...

Kariyerinin ilk gol sevincini geçen sezon Beşiktaş formasıyla yaşayan ve Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Fransız sağ bek Valentin Rosier'de de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bonservisi Sporting'de olan 24 yaşındaki sağ bek, kulübüne Beşiktaş’ta kalmak istediğini aktarmış ve Portekiz ekibinin siyah beyazlılarla anlaşmasını beklemeye başlamıştı. En fazla 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, Portekiz ekibi ile pazarlığa devam ediyor. NTV'deki habere göre; Rosier'in zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıl daha kiralık olarak forma giymesi de gündeme geldi.

Kulüplerin anlaşma sağlamasının ardından siyah beyazlılar Rosier ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Geçen sezon 37 maçta forma giyen Fransız oyuncu, 3 gol attı, 7 asist yaptı

Rachid Ghezzal ile Valentin Rosier'in Beşiktaş'a transferlerinde son durum... ile ilgili etiketler Beşiktaş rachid ghezzal Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.