Rachid Ghezzal Galatasaray'a mı gidiyor? Cezayirli yıldızdan Beşiktaş taraftarını kızdıracak paylaşım

Geçen sezon Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla 31 maçta 8 gol, 17 asistlik muazzam performans sergileyen Rachid Ghezzal'in ismi Galatasaray'la anılmaya devam ediyor. 29 yaşındaki yıldız Instagram hesabından Beşiktaş ibaresini kaldırdı, paylaştığı hikaye ise olay oldu!

Beşiktaş taraftarlarının takımda kalıp kalmayacağını merak ettiği Rachid Ghezzal'den Siyah-Beyazlılar'ı çok kızdıracak bir paylaşım geldi. Cezayirli yıldız, babasının Fanatik gazetesine yaptığı "Biz Beşiktaşlıyız ve ezeli rakibe gitmeyiz. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız" şeklindeki açıklamasını yalanladı. 29 yaşındaki sağ açığın bu paylaşımı "Galatasaray'a göz kırptı" şeklinde yorumlandı.

Beşiktaş'ın tapusunu almak için tüm şartları zorladığı Ghezzal'e Galatasaray da talip olmuştu. Siyah-Beyazlılar'ın geçen sezon G.Saray'da kiralık oynayan Gedson Fernandes ve bir süredir gündeminde olan A Milli Takım'ın stoperi Kaan Ayhan'a "yürümesi" nedeniyle böyle bir hamle yapıldığı iddia edilmişti.

 Rachid Ghezzal Galatasaray'a mı gidiyor? Cezayirli yıldızdan Beşiktaş taraftarını kızdıracak paylaşım

TWİTTER KARIŞTI....

Beşiktaş yönetimi Rachid Ghezzal'in tapusunu almak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı formayı kiralık olarak giydiği geçen sezon Süper Lig'de 31 maçta 8 gol, 17 asistlik muazzam performans sergileyen Cezayirli yıldız, şampiyonluk golünü de Göztepe'de kendisi atmıştı. Yıldız ismin menajeri yarın İstanbul'a gelecek ve transfer zirvesi gerçekleşecek. Yıldız ismin menajerinin hangi takımla görüşeceği soru işareti...

Ghezzal'in bu flaş paylaşımının ardından Twitter'da G.Saraylı hesaplar Ghezzal'in Falcao'yu takibe aldığını yazdı. Öte yandan, Ghezzal'in Instagram hesabından "Beşiktaş'ın futbolcusu" kısmını kaldırması gözden kaçmadı.

Rachid Ghezzal Galatasaray'a mı gidiyor? Cezayirli yıldızdan Beşiktaş taraftarını kızdıracak paylaşım ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.