Rachid Ghezzal: "Beşiktaş'ı çok seviyorum"

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal, 1-1 biten ve gol attığı Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de 36. hafta dev bir derbiye ev sahipliği yaptı. Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş Vodafone Park'ta taraftarı önünde formda Fenerbahçe ile karşılaştı. İlk 10 dakikasında gerilimin doruklara çıktığı derbiden 90 dakika sonunda kazanan çıkmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Beşiktaş, 1 penaltı atışından yararlanamadı.

Beşiktaş'ın penaltıdan bulduğu golü atan Ghezzal karşılaşmanın ardından, "Beşiktaş'ın parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Maalesef bugün kazanamadık, emek verdik ama olmadı. Ghezzal olarak elimden gelenin en iyisini vermeye devam edeceğim. Çünkü Beşiktaş'ı çok seviyorum" dedi.

"İlk penaltıyı atmak istedim ama Batshuayi sorumluluk almak istedi" diyen Ghezzal, "Maalesef kaçtı, normal, futbolda bu var. Kaçırması asla bir problem değil. Takım içinde böyle şeyler olabilir" ifadelerini kullandı.

Rachid Ghezzal: "Beşiktaş'ı çok seviyorum" ile ilgili etiketler Beşiktaş rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.