Rachid Gezzal ve Mehmet Topal Katar'dan geri dönüyor! Beşiktaş'ta son dakika!

Türkiye Kupası final maçında yarın Katar'da karşılacak olan Beşiktaş - Fraport Antalyaspor maçı öncesi Beşiktaş takımında covid-19 telaşı yaşanıyor. Daha önce testi pozitif çıkan Rachid Gezzal'dan sonra Mehmet Topal'ın da semptomlar göstermesi üzerinde iki futbolcu geri dönüyor.

Katar'da oynanacak Türkiye Kupası final maçı öncesinde Beşiktaş'ta son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kafilede yer alan Rachid Gezzal'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası bir kötü haber de Mehmet Topal'dan geldi.

Kafileden ayrı bir şekilde izole durumda bulunan iki oyuncu ve kulüp personeli için yetkililer harekete geçti. Ghezzal ve kulüp çalışanı için ambuans uçağın gelmesi beklenirken, Mehmet Topal için ise özel uçak tahsis edildi. Otelde ayrı odalarda kalan ve takım yemeği ile maç toplantılarına katılmayan 2 futbolcu ve kulüp personeli İstanbul'a dönerek tedavilerini sürdürecek.

Rachid Gezzal ve Mehmet Topal Katar'dan geri dönüyor! Beşiktaş'ta son dakika! ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Mehmet Topal Türkiye Kupası rachid gezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.