Quaresma'nın mesajı Beşiktaş taraftarını korkuttu!

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunduğu, Vodafone Arena'da taraftara 3’lü çektirdiği bir videonun açıklama kısmına ‘Bunu özleyeceğim’ yazınca siyah-beyazlı taraftarın yüreklerini ağızlarına getirdi.

Beşiktaş’ta gösterdiği yüksek performans ile en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Ricardo Quaresma, Instagram hesabından siyah-beyazlı taraftarı korkutan bir paylaşım yaptı.

3-3 berabere sonuçlanan Benfica maçının ardından Vodafone Arena’da Beşiktaş’lı taraftarlara 3’lü çektirdiği bir videoyu paylaştı ve videonun altına ‘Bunu özleyeceğim’ yazdı.

191220161558447565070_3.jpg

Quaresma’nın bu açıklamayı yapmasındaki nedeni siyah-beyazlı takımın elenerek veda ettiği ‘Şampiyonlar Ligi’ni Özleyeceği’ şeklinde yorumlandı ve bunun üzerinde taraftarlar Portekizli yıldız futbolcunun ayrılacağından endişesine düştü ve takımda kalması adına Quaresma’nın attığı videonun altını yorum yağmuruna tuttu.

Yorumlardan sonra Quaresma gönderisini düzenleyerek paratez içinde 'Şampiyonlar Liği' yazınca durum anlaşıldı. Portekizli yıldız devler liğini özleyeceği anlaşıldı. Bu düzenlemenin ardından Beşiktaş taraftarları derin bir oh çekti.

191220161558577565054_3.jpg

Quaresma'nın mesajı Beşiktaş taraftarını korkuttu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Quaresma Instagram vodafone arene paylaşım gidiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.