Quaresma'dan karizmatik tepki! Zaman geçirmek için yerde yatan rakibini kucağına aldı

Portekiz Ligi'nde Vitoria Guimaraes forması giyen Beşiktaş efsanesi Ricardo Quaresma, rakip takım futbolcularının zaman geçirmeye yönelik hareketlerine dayanamayıp uzun süre konuşulacak bir tepki verdi. Maçın son dakikalarında Afonso Sousa yerde zaman geçirme numarasını biraz abartınca Quaresma'nın hışmına uğradı. 38 yaşındaki yıldız rakibini kucağına alıp saha kenarına fırlattı.

Beşiktaş efsanesi Ricardo Quaresma, Portekiz Ligi'ne bir hareketiyle daha damga vurdu. Vitoria Guimaraes takımında 2. sezonunu geçiren 38 yaşındaki yıldız, dün oynadıkları maçta Belensesli futbolcunun yerde zaman geçirmesi üzerine çileden çıktı...

Siyah-Beyazlılar 22. hafta maçında lig sonuncusu Belenenses'i ağırladı. Konuk ekip 50. dakikada bulduğu golle 0-1 öne geçti ve skoru korumak için zaman geçirmeye yönelik hareketlere sık başvurmaya başladı.

Maçın son dakikalarında Afonso Sousa yerde zaman geçirme numarasını biraz abartınca Quaresma'nın hışmına uğradı. Sousa'yı kucağına alan Q7, itiş kakışa aldırmadan rakibini saha dışına kadar taşıdı.

Maçın hakemi bu hareketiden dolayı Quaresma'ya sarı kart gösterdi. Quaresma'nın takımı maçı da 0-1 kaybetti.

QUARESMA BİR SEZON DAHA OYNAMAK İSTİYOR

Bu sezon Portekiz liginde 17 maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Ricardo Quaresma, Süper Lig'de en son Kasımpaşa forması giymişti. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Portekiz efsanesinin bir sezon daha oynamak istediği biliniyor.

Yaklaşık 7 yıl Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı taraftarların gönlünde özel bir yere sahip...

Quaresma'dan karizmatik tepki! Zaman geçirmek için yerde yatan rakibini kucağına aldı ile ilgili etiketler Beşiktaş Ricardo Quaresma vitoria guimaraes portekiz ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.