QNB Finansbank emekli promosyonunda kesenin ağzını açtı! Maaşını şubeye gelmeden taşıyan kazanıyor!

Emekli maaşı promosyon kampanyalarında yüksek tutarlar devam ediyor! Emekli maaş müşteri sayısını artırmayı hedefleyen QNB Finansbank, açıkladığı nakit promosyon tutarı ile rekabetteki yerini aldı.

Emekli maaşı promosyonu kampanyaları bu yıla damgasını vurdu! Bankaların devam eden kıyasıya rekabetinde emekliler kazanmaya devam ediyor. Bankalar ise yüksek nakit emekli promosyonuna ek olarak müşterilerine özel sundukları emekli bankacılık hizmetleri ile de tercih edilirliklerini artırmak istiyorlar.

Kamu bankalarının bu yarışta nispeten geri kalması özel bankalarda rakamları artırdı! Birbiri ardına açıklanan yüksek promosyon tutarları birbiri ardına kamuoyuyla paylaşılırken, QNB Finansbank da nakit promosyonla birlikte bir dizi ücretsiz bankacılık hizmetini kapsayan emekli bankacılığı hizmetlerini kamuoyu ile paylaştı. Banka, maaşa göre belirlenen dört farklı yüksek nakit emekli promosyonu ile emeklilerin yüzünü güldürdü!

EMEKLİYE 5 BİN LİRAYA KADAR PROMOSYON VERİLİYOR!

QNB Finansbank emekli promosyonunda kesenin ağzını açtı! Maaşını şubeye gelmeden taşıyan kazanıyor!

QNB Finansbank, emekli aylığını kendisine taşıyan ve 3 yıl süre ile maaşını QNB Finansbank’tan almaya devam eden müşterileri için kesenin ağzını açtı! Emekli maaşına göre belirlediği promosyon tutarlarında 5 bin TL’ye kadar nakit sözü veren banka; nakit promosyona ek olarak kampanyasını ayda iki kez farklı banka ATM’lerinden ücretsiz para çekimi, internet bankacılığından ücretsiz EFT ve havale işlemleri gibi ayrıcalıklar ile zenginleştirdi.

3 bin 449 liraya kadar emekli maaşı alanlar, QNB Finansbank’tan 3 bin lira nakit promosyon alabilecek. 3 bin 500 lira ile 7 bin 499 lira arasında maaş alanlara 3 bin 500 TL promosyon verilirken, 7 bin 500 lira ile 9.999 lira emekli maaşı alanlar QNB Finansbank’tan 4 bin 500 lira nakit promosyon alabilecekler. 10 bin lira üzerinde emekli aylığı alanlar ise maaşlarını 3 yıllığına taşımaları halinde, QNB Finansbank’tan 5 bin lira maaş promosyonu almaya hak kazanacaklar.

MAAŞI TAŞIMAK İÇİN BANKAYA GELMEYE GEREK YOK!

Yüksek nakit promosyonu ve ücretsiz bankacılık hizmetleri ile dikkat çeken QNB Finansbank, emekli maaşını taşımak için müşteri adaylarının bankaya gelme zorunluluklarını kaldırdı. Emekliler, aylıklarını QNB Finansbank’a taşımak için cep telefonların verecekleri dijital onay sayesinde şubeye gitmeden kampanyaya katılım sağlayabilecekler.

QNB Finansbank emekli promosyonunda kesenin ağzını açtı! Maaşını şubeye gelmeden taşıyan kazanıyor! ile ilgili etiketler emekli banka promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.