Pütürge Kaymakamı Erkan Savar kaza yaptı

Pütürge Kaymakamı Erkan Savar’ın bulunduğu makam aracı ile bir başka aracın çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

Saat 19.30 sularında Malatya’dan ilçeye dönmekte olan Pütürge Kaymakamı Erkan Savar’ın içinde bulunduğu Ali Akay yönetimindeki makam aracı ile bir cenazeden dönenleri taşıyan Mehmet Demirhan yönetimindeki araç ile Malatya-Pütürge Karayolu’nun Pazarcık-Tepehan yol ayrımında çarpıştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada Kaymakam Erkan Savar hafif yaralanırken, diğer araçta bulunan Derviş Özacar ve Mahmut Önal adlı vatandaşların hayatını kaybettiği bildirildi.

Pütürge Kaymakamı Erkan Savar kaza yaptı

Kazada kaymakamla birlikte şoförü Ali Akay, kimliği öğrenilemeyen korumasının yanı sıra diğer aracın sürücüsü Mehmet Demirhan ile bu araçta bulunan Hacı Demirhan ve Derviş Akköse ‘nin ise yaralandığı öğrenildi.

Kaymakam ve diğer yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi ile Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alınırken, kazayı duyan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat da Tıp Merkezi’ne geldiler.

KAYMAKAM YARALANDI

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalık, Kaymakam Savar’ın durumunun iyi olduğunu belirterek kazada hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi. Ziyaret sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da telefonla arayarak Kaymakam Savar ile görüştüğünü ifade eden Çalık, kazada 2 kişinin öldüğünü aralarında Kaymakam Savar’ın da bulunduğu 6 kişinin yaralandığını söyledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay da, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne Kaymakam Savar ile birlikte toplam 3 yaralının geldiğini belirterek yaralılardan birinin durumun ağır olduğunu ve yoğun bakıma alındığını söyledi. Kaymakam Savar’ın durumunun iyi olduğunu söyleyen Kızılay, yaralıların tedavilerinin sürdüğünü kaydetti.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ise Kaymakam Savar’ın bulunduğu makam aracı ile Sincik’ten taziye ziyaretinden gelenlerin içerisinde olduğu otomobilin kafa kafaya çarpıştığını söyledi.

Öte yandan Vali Mustafa Toprak da Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Kaymakam Erkan Savar ile diğer yaralıları ziyaret etti.

Pütürge Kaymakamı Erkan Savar kaza yaptı ile ilgili etiketler Pütürge kaymakam kaza erkan savar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.