Putin'in şakası yok! Açık açık tehdit etti: Yasaklı bombayı kullanacak

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş sürüyor. ABD'nin Ukrayna'ya misket bombası gönderme kararından sonra Putin bu hamleye gerekirse parça tesirli bomba kullanarak vereceklerini belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Putin, Ukrayna'ya misket bombası tedarik etmeye karar verdiğini söyledi.

"MİSLİYLE KARŞILIK VERİRİZ"

ABD'nin Ukrayna'ya yeni güvenlik yardımı paketi kapsamında 100'den fazla ülke tarafından yasaklanmış olan parça tesirli bomba olarak da bilinen misket bombası gönderme kararı sonrası Rusya Devlet Başkanı Putin ilk kez konuştu.

Putin eğer ülkesine karşı misket bombası kullanılırsa buna yanıt verme hakkını saklı tuttuğunu belirtti:

"Tabii ki, bize karşı kullanılırlarsa, eylemleri yansıtma hakkımızı saklı tutarız."

"ŞİMDİYE KADAR KULLANMADIK"

Putin, ellerinde çeşitli parça tesirli mühimmattan oluşan stok olduğunu belirterek, “Rusya'nın elinde çeşitli tiplerde parça tesirli mühimmattan oluşan yeterli bir stok var. Şimdiye kadar onları kullanmadık… Daha önce de mühimmat sıkıntısı yaşamamıza rağmen kullanmamıza gerek yoktu” dedi.

 

Putin'in şakası yok! Açık açık tehdit etti: Yasaklı bombayı kullanacak ile ilgili etiketler Putin Rusya Ukrayna bomba
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.