Putin'in özel danışmanı Aleksandr Dugin'e suikast girişimi! Patlatılan araçta kızı öldü!

Rusya’nın tanınmış siyaset uzmanı ve Putin'in özel danışmanı Aleksandr Dugin’in kızı Darya Dugina, içinde bulunduğu aracın infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti. Olayın bir suikast olduğu ve asıl hedefin Aleksandr Dugin olduğunu iddia ediliyor.

Rus basınında yer alan haberlerde, Darya Dugina’nın bulunduğu aracın Moskova’nın Odintsova bölgesinde patladığı belirtildi.

Dugina’nın patlamada yaşamını yitirdiği ve Aleksandr Dugin’in olay yerinde olduğunu öğrenildi.

"ASIL HEDEF DUGİN'Dİ"

Olayın bir suikast olduğu ve asıl hedefin Putin'in danışmanı Aleksandr Dugin olduğu iddia ediliyor.

DUGİN, OLAY YERİNDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Olay yerinde başka bir araçta olduğu için suikastten kurtulan Aleksandr Dugin‘in başını ellerinin arasına aldığı çaresiz görüntüleri kameraya yansıdı.

Putin'in özel danışmanı Aleksandr Dugin'e suikast girişimi! Patlatılan araçta kızı öldü!

Aleksandr Dugin kimdir?

Aleksandr Dugin (d.1962-), Rus düşünür ve aktivisttir. Rus Jeopolitik Okulu ve Avrasya Hareketi’nin kurucusu olan Dugin, modern Rus muhafazakar düşünüşün Slavofiller çizgisinde yer alan en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilir. Dugin, sosyoloji, siyaset bilimi ve felsefe alanında doktora yapmıştır. 2008-2014 yılları arasında altı yıl boyunca Moskova Devlet Üniversitesi Sosyoloji Fakültesi’nde Uluslararası İlişkiler Sosyolojisi Bölümü başkanlığını yürütmüştür. Jeopolitiğin Temelleri, Dördüncü Siyasi Teori, Çok Kutuplu Dünya Teorisi, Noomakhia (24 cilt), Etnososyoloji gibi kitapların yer aldığı altmıştan fazla kitabı bulunmaktadır. Günümüz Rusya’sında (siyasi liderler dahil) Dugin’in fikirlerinin etkisi yalnızca onu savunanlar tarafından değil düşünsel ve siyasi muhalifleri tarafından da kabul edilmektedir. 

Dugin, Putin'in kulağına fısıldayan adam olarak biliniyor.

Putin'in özel danışmanı Aleksandr Dugin'e suikast girişimi! Patlatılan araçta kızı öldü! ile ilgili etiketler Moskova aleksandr dugin suikast
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.