Putin'den Esed'e 'Türkiye ile mutabakat' telefonu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye Devlet Başkanı Esed ile telefonla görüştü. Son dakika haberine göre dün Moskova'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirilen görüşmeyi Esed'e aktaran Putin, İdlib mutabakatına ilişkin de bilgi verdi.

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, dün Moskova’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la vardıkları anlaşmalar hakkında Esed’e bilgi veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bunların uygulanmasının İdlib gerilimi azaltma bölgesinde istikrarın tesis edilmesini sağlayacağının vurguladı. 

Sputnik’te yer alan habere göre, Erdoğan ile Putin arasındaki görüşmeden çıkan sonuçları çok olumlu bulduğunu söyleyen Esed, terör örgütleriyle mücadele alanındaki desteği ve Suriye’nin egemenliğiyle toprak bütünlüğünün sağlanmasına yönelik çabaları nedeniyle Putin’e minnettarlığını ifade etti.

Putin'den Esed'e 'Türkiye ile mutabakat' telefonu! ile ilgili etiketler Putin Esed Erdoğan Suriye Rusya Türkiye İdlib mutabakat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.