Putin, sivilleri hedef alıyor: Harkov'da alışveriş merkezi bombardımana tutuldu!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 5. gününde çarpıcı görüntüler gelmeye devam ediyor. Putin'in "Sivilleri hedef almıyoruz." açıklamalarına rağmen sivil halkın bulunduğu gökdelenler ve alışveriş merkezleri bombalanıyor. Son gelen görüntülerde Rus nüfusunun yoğun bulunduğu Harkov'da bir alışveriş merkezinin bombardımana tutulduğu görülüyor.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 5. gününe girildi. 

Rus güçleri Kiev merkezine ilerleyişini sürdürürken Harkov'a yönelik hava saldırıları da devam ediyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'Sivilleri hedef almıyoruz' açıklamalarına rağmen sivilleri hedef aldığı saldırılar işgalin ilerleyen günlerinde hız kazandı. 

SİVİLLERİN YAŞADIĞI APARTMAN FÜZELERLE VURULMUŞTU

Başkent Kiev'in Juliana bölgesine bir apartmanın seyir füzeleri ile vurulduğu haberinin ardından şimdi de Harkov'dan vahim görüntüler geldi. 

 

ALIŞVERİŞ MERKEZİ BOMBARDIMANA TUTULDU

Rus nüfusunun yoğun bulunduğu Ukrayna'nın Harkov şehrinde bulunan Equator Mall alışveriş merkezi bombardımana tutuldu. O korku dolu anlar saniye saniye kameralara yansıdı. 

 

Putin, sivilleri hedef alıyor: Harkov'da alışveriş merkezi bombardımana tutuldu! ile ilgili etiketler bomba Rusya Ukrayna Putin Harkov alışveriş merkezi bombardıman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.