Putin orduya hitap etti: İç savaş yaşanmasını önlediniz!

Kremlin'den yapılan açıklamada "Prigojin'in nerede olduğunu bilmiyoruz; Rusya Devlet Başkanı Putin orduya hitap edecek" denilmişti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Wagner’cilerin ayaklanması sırasında görev başında olan asker ve kolluk kuvvetlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler bir iç savaş yaşanmasının önünü kestiniz” dedi.

Son dakika haberi: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Wagner’cilerin ayaklanması sırasında görev başında olan asker ve kolluk kuvvetlerine hitaben konuşma yaptı. 

Putin konuşmasında "İç savaşı durdurdunuz. Çok zor bir durumda tam da o şekil hareket ettiniz. Yemininizin, ülkenizin arkasında durdunuz. Silahlı kuvvetler, kahramanca mücadele verdi. Hiçbir birliği askeri bölgeden çekmek zorunda kalmadık. Ve bu ayaklanmada askeri pilotlar hayatını kaybetti. Ordunun ve halkın onların yanında olmadığını gördüler. Can kaybının önüne geçtiler. Kolluk kuvvetlerine buradan çok teşekkür ediyorum, Rus halkına sadakatiniz için." dedi.

 

Putin orduya hitap etti: İç savaş yaşanmasını önlediniz! ile ilgili etiketler Rusya Putin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.