Putin, NATO hakkındaki talebini Biden'a tekrar etti!

ABD Başkanı Joe Biden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşen ve Biden'ın başkanlığı süresince en kritik ikili teması olan görüşme son buldu. Beklentilerle uyuştuğu üzere Biden, Ukraynaya saldırması senaryosunda Putin'i 'ekonomi' ve kişisel yaptırımlarla tehdit etti. AB ülkeleri ve müttefiklerinin de kendisini izleyeceğini ekledi.

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ABD ve müttefiklerinin Ukrayna'da askeri bir tırmanış olması durumunda güçlü ekonomik yaptırımlar uygulamakla tehdit etti.

'GÜÇLÜ EKONOMİK VE DİĞER ÖNLEMLERLE KARŞILIK VERİLECEK'

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Başkan Biden, ABD ve Avrupalı Müttefiklerimizin Rusya'nın Ukrayna'yı çevreleyen güçlerini artırmaya devam etmesi konusundaki derin endişelerini dile getirdi ve askeri bir tansiyon yükselmesi durumunda ABD ve Müttefiklerimizin, Rusya'ya güçlü ekonomik ve diğer önlemlerle karşılık vereceğini açıkça belirtti" dedi. 

Açıklamada, Biden'ın Ukrayna'nın egemenliğini yinelediği ve gerilimi azaltma ve diplomasi çağrısında bulunduğu belirtildi.

PUTİN NATO'NUN DOĞUYA DOĞRU GENİŞLEMESİNİ DURDURMASINI İSTEDİ

Kremlin'den ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gerçekleştirdiği görüşmeye dair yapılan açıklamada, "Putin, Biden'dan NATO'nun doğuya doğru genişlemeyeceğine yönelik garanti istedi" denildi.

BİDEN, PERŞEMBE GÜNÜ UKRAYNA'YA GİDİYOR

Beyaz Saray'dan Jack Sullivan, gerçekleştirdiği basın toplantısında, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Perşembe günü Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşeceğini duyurdu

Putin, NATO hakkındaki talebini Biden'a tekrar etti! ile ilgili etiketler Putin Ukrayna Tehdit biden görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.