Putin, "İstanbul'a atom bombası atalım" diyen vekilin cenazesine nükleer çantayla katıldı!

"İstanbul'a atom bombası atalım" söylemleri ile tanınan Rus vekil Vladimir Jirinovski'nin cenazesine Putin de katıldı. Cenazede Putin'in korumasının taşıdığı nükleer savaş çantası dikkat çekti.

"İstanbul'a atom bombası atalım" söylemleri ile tanınan Rus vekil Vladimir Jirinovski geçtiğimiz günlerde Covid-19 sebebi ile hayatını kaybetmişti.

Jirinovski'nin cenazesine katılan Putin, dua edip tabutun yanına çiçek bırakmıştı. Dış basında öne çıkan haberlerde ise, Vladimir Putin'in korumasının taşıdığı çanta olay oldu.

Putin, "İstanbul'a atom bombası atalım" diyen vekilin cenazesine nükleer çantayla katıldı!


NÜKLEER SİLAHLARI KONTROL EDEN ÇANTAYI YANINDAN AYIRMIYOR

Moskova'daki cenaze törenine katılan Putin'in gelişi öncesinde, güvenlik sebebiyle salonda bulunanların tamamının dışarı çıkarıldı. Putin'in korumalarının birinin elindeki çantada ise Rusya'nın nükleer silahlarını kontrol eden sistem olduğu iddia edildi.

İngiliz medyasında öne çıkan haberlerde, Putin'in Ukrayna işgali başladığından beri nükleer savaş ihtimaline karşı çantayı yanından ayırmadığı belirtildi.

Putin, "İstanbul'a atom bombası atalım" diyen vekilin cenazesine nükleer çantayla katıldı! - Resim : 2

"DÜŞÜRÜLEN UÇAK KARŞILIĞINDA İSTANBUL'A ATOM BOMBASI ATALIM"

2015 yılında Rusya ile Türkiye arasında uçak krizi yaşanmıştı. Rus ordusuna ait bir uçak Suriye'de bulunan Türkmenleri bombalamak için Türkiye'nin hava sahasını defalarca ihlal etmişti. Yapılan bu ihlaller sonrası Rus uçağı düşürülmüştü. Rus uçağının düşürülmesi dünya çapında gündem olurken Vladimir Jirinovski, "Düşürülen uçak karşılığında İstanbul Boğazı'na atom bombası atalım" ifadelerine yer vermişti.

Putin, "İstanbul'a atom bombası atalım" diyen vekilin cenazesine nükleer çantayla katıldı! ile ilgili etiketler Putin çanta nükleer çanta Vladimir Jirinovski
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.