Putin, erkekliği artırdığına inanılan geyik boynuzu kanıyla yıkanıyor!

İngiltere ve Rusya merkezli haber kuruluşları çok konuşulacak bir habere imza attı. Daily Mail'in haberine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da yüzyıllardır erkeklik gücünü artırdığına inanılan ren geyiği boynuzu kanıyla banyo yapıyor. Ve üstelik bu konuda yalnız da değil...

Bahsi geçen raporlarda aktarılan bilgilere göre Vladimir Putin, geyiğin boynuzları acılı bir şekilde kesilerek elde edilen 'boynuz kanıyla' yıkanıyor.

'PUTİN'E KAN BANYOSUNU SAVUNMA BAKANI ŞOYGU ÖĞRETTİ'

Rusya Devlet Başkanı, Rusya Savunma Bakanı Sergei Shoigu tarafından bu tuhaf alternatif tıp yöntemi ile tanıştırıldı ve görünüşe göre Putin, 2000'lerin ortalarında 'kanla dolu geyik boynuzlarından oluşan kokulu bir özü içeren bir küvette' banyo yapmanın 'tadını çıkardı'.

Sibirya'ya özgü Altay kızıl geyiğinin boynuzlarının vücudu gençleştirmeye yardımcı olduğuna dair somut bir kanıt olmasa da, Putin'in Rus halkından gizlenen tıbbi sorunlar yaşadığı ve bu teorilerin hayranı olduğu söyleniyor.

GAZPROM'UN BAŞKANI VE MOSKOVA BELEDİYE BAŞKANI DA YAPIYOR

Bahsi geçen belgeler ise, Rusya'da engellenen ve şu anda yurt dışından faaliyet gösteren Project (veya Proekt) Medya tarafından sağlandı.

Putin'in hayvan kanına dayalı tedavilerin tek hayranı olmadığını da rapordaki bilgiler arasında; Eski bir hükümet yetkilisi, Moskova belediye başkanı Sergei Sobyanin ve Gazprom'un başkanı Alexey Miller dahil olmak üzere Kremlin'in seçkin çevresinde bulunan büyük isimlerin boynuz banyosu yöntemini kullandığını söyledi.

RUSYA'NIN DIŞINDA, ÇİN VE KORE'DE DE OLAN BİR GELENEK

Siberian Times'a göre, koparılmış ren geyiği boynuzlarının kanında yıkanmanın, Rusya'da yüzyıllardır devam eden bir gelenek olduğu aktarılıyor. Ayrıca Çin ve Kore'de de aynı insanlık dışı geleneğin var olduğu söyleniyor.

Raporlar, prosedürün iddia edilen faydalarının, kadınlar için 'yaşlanmanın tersine çevrilmesi' ve erkekler için 'artan libido ve cinsel performans' olduğunu ekliyor.

Altay dağlarındaki bir çiftlik web sitesinde de iddiaların açıkça yazıldığı görüldü.

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

 

Putin, erkekliği artırdığına inanılan geyik boynuzu kanıyla yıkanıyor! ile ilgili etiketler Putin Kan geyik boynuz banyo erkeklik libido gençlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.