Putin: Donetsk ve Luhansk'ı tanıyıp tanımamaya bugün karar vereceğim!

ABD ve Rusya'nın bilek güreşi yaptığı Ukrayna arenasında Rus tarafından kritik bir hamle geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya dahil hiç kimsenin tanımadığı Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetlerini tanıyıp tanımamaya bugün karar vereceğini açıkladı. Şimdi ise gözler, hamle sırası kendisinde olan ABD'ye çevrildi.

2014'te başlayan çatışmalarla Ukrayna'dan fiilen ayrılıp kendi kendini ilan eden Rusya yanlısı  Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetleri, henüz Rusya tarafından dahi tanınmıyor. 

Bu, 24 saat içinde değişebilir.

PUTİN: TANIYIP TANIMAMAYA BUGÜN KARAR VERECEĞİM

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın Ukrayna'nın doğusunda yer alan Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'ni tanıyıp tanımayacağı konusunda bugün karar vereceğini açıkladı.

 

Putin: Donetsk ve Luhansk'ı tanıyıp tanımamaya bugün karar vereceğim! ile ilgili etiketler Putin donetsk luhansk Cumhuriyet Bugün tanıyacak tanımayacak karar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.