Putin açıkladı: Prigojin’in ofisinde 5 kilo kokain bulundu!

PMC Wagner olarak da bilinen Wagner Grubu Lideri Yevgeni Prigojin hakkında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilginç bir iddia geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Mevlüt Yüksel / Özel Haber

PMC Wagner olarak da bilinen Wagner Grubu Lideri Yevgeni Prigojin 23 Ağustos'ta Moskova’da düşen uçakta yaşamını yitirmişti.

Ölmediği tartışmaları ortaya çıkan Prigojin ile ilgili Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in son dakika açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Putin’e dayandırılan bir açıklamada Prigojin’in ofisinde 5 kilogram kokain bulunduğu iddia edildi.

"YASADIŞI UYUŞTURUCU OLABİLECEK BEYAZ BİR TOZ TORBA BULUNDU"


Wagner’in lideri Prigojin’in uçağının esrarengiz bir patlama sonucu düşerek ölmesinden önce Temmuz ayının başında Petersburg’da ki evinde arama yapılmıştı. Arama yapılan evde yayınlanan görüntülerde balyalarca nakit para, çeşitli çap ve marka silahlar,  park halinde bir helikopter, Prigojin için hazırlanmış sahte pasaportlar ve peruklar olduğu görüntüler servis edilmişti.Yine Prigojin’in evinden çıkanların yayınlandığı görüntülerde, uyuşturucu olduğu iddia edilen beyaz bir toz da gösterilmişti.

Putin açıkladı: Prigojin’in ofisinde 5 kilo kokain bulundu! ile ilgili etiketler Vladimir Putin Yevgeniy Prigojin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.