Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Efsane Cuma olarak bilinen ve İspanya merkezli olan Galiçya'da kurulmuş giyim ve moda aksesuarları markası Pull & Bear indirimleri merakla beklenmekte. Peki ama Pull & Bear Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte, Pull & Bear indirimleri hakkında detaylı bilgiler.

İspanya merkezli Narón, Galiçya'da kurulmuş giyim ve moda aksesuarları markası olan Pull & Bear, 1986 senesinde New Wear, S.A. ismiyle kurulmuştur. Mağazalarının yanında 2011 Eylül ayından itibaren internet üzerinden satış yapmaya başlamıştır.

15 Mayıs 2014 tarihi itibarıyla ülkelerine ve sayılarına göre Pull & Bear mağaza sayılarında artış yaşanmıştır. Pull & Bear, ana şirket tarafından üretilen kendi etiketlerini satmakla beraber dış görünüm, kıyafet seçimi ve eğilimleriyle, çoğunlukla gençlere hitap etmeye çalışmaktadır.

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Pull & Bear her sene müşterilerine sunduğu Black Friday indirimleri ile bilinmektedir.

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri bu sene 26 Kasım Cuma günü başlayacaktır.

Pull & Bear Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar olacaktır.

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman? ile ilgili etiketler Black Friday Pull & Bear
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.