Pucca'dan barışmak isteyen eşine ilginç gönderme!

Pucca adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık, 3 yıl önce evlendiği oyuncu Osman Karagöz'den boşanma kararı aldı. Ancak Karagöz boşanmamak için direniyor.

Selen Pınar Işık, eşi Osman Karagöz'den boşanma kararı almıştı. Pucca, boşanma kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Pucca'nın boşanma açıklamasının ardından eşi Osman Karagöz, Instagram hesabından 'Ben olsam beni bırakmazdım' başlıklı bir paylaşımda bulunmuştu.

 "TEK BİLDİĞİ YOL EVE ÇİÇEK YOLLAMAK"

Osman Karagöz'ün bu hareketinden sonra Pucca'dan yeni bir paylaşım geldi. Selen Pınar Işık, eşi Osman Karagöz'ün barışma çabalarını yetersiz bulduğunu Twitter hesabından şu sözlerle paylaştı:

"Evliliğimizi kurtarmak için adamın tek bildiği yol eve çiçek yollamak. Oldu, çocuk bitti, sen bittin bir de saksıda çiçeğe bakacağım! Lütfen ya!"

Pucca'dan barışmak isteyen eşine ilginç gönderme!

Pucca'dan barışmak isteyen eşine ilginç gönderme! ile ilgili etiketler boşanma pucca serhat osman karagöz Selen Pınar Işık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.