PUBG'nin yeni güncellemesi nedir?

Son zamanların en gözde oyunu olan PUBG'ye yeni güncelleme geldi. Milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen uygulamanın bu sürümü, oyunseverlerde büyük bir merak uyandırdı. 0.12.0 olan bu versiyonun detayları, pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İçinde zombilerin de var olduğu oyun, meraklıları için binlerce yeni özelliği beraberinde getiriyor. Peki PUBG'nin yeni güncellemesi nedir? İşte tüm bu sorularının cevabına sitemizden ulaşabilirsiniz.

PUBG'nin yeni güncellemesi nedir? Çıktığı günden itibaren binlerce oyunseverin, favori uygulaması olan PUBG, son zamanlarda çıkan yeni sürümüyle merak konusu oldu. Telefon başından kalmaksıznı insanlara gerçek bir oyun tutkusu aşılayan aplikasyonun son güncellemesi, yanında gelen özellikleriyle birlikte birçok kişiyi heyecanlandırdı. En Karanlık Gece modunun da içinde bulunduğu PUBG'nin yeni güncellemesi nedir? İşte bütün detaylar...

PUBG'nin yeni güncellemesi nedir?

Bütünüyle yeni bir oyun stili olan En Karanlık Gece’de, oyunseverlerin zombi düşman dalgalarını bir gece süresince savuşturarak ayakta kalmak için savaşmaları gerekiyor. Oyuncular üç sisli gecenin her birindeki zombi isyanlarıyla karşılaşmak için haritaya paraşütle inmek yerine, haritadaki rastgele noktalarda oyuna başlayacak. Bu kez, uygulamada “Tavuk yemeği” verilmeyecek ve oyuncular gerektiğinde ordu oluşturarak, birbirlerine yardımcı olabilecekler.

Tencent Games, PUBG Corporation ve Capcom, 2018 yılının sonunda beraber çalışarak Resident Evil 2 içeriklerini PUBG MOBILE’a korkutucu Survive Till Dawn sürümüyle taşıdı. Uygulamanın 0.12.0 güncellemesi, bu türü farklı silahlar, zıplayan zombiler, zombi köpekler, oynanış düzeltmeleri ve pek çoğunu ekleyerek yenileniyor.

0.12.0 sürüm güncellemesinin bütün detayları şu biçimde:

En Karanlık Gece Modu – Katılımcılar tek tek ya da takımlar şeklinde bir gece boyunca ölümden dönenlerin istilası ve zehirli gazlara, günün doğuşunda bunların ortadan kalkmasına kadar dayanmaya çalışacak. Bu yeni mod, her oyuncu için pasif bir yeteneği de beraberinde getiriyor.Yetenekleri anlamak, bu upuzun gecede yaşamda kalmak için büyük önem arz edecek.

Survive Till Dawn 2 Modu–PUBG MOBILE x Resident Evil 2 hayatta kalma modu, ürkütücü hortlaklar ve daha önce görmediğiniz balistik silahlarla, öncülünden daha kabus bir oynanış ile yenilendi.

- Ses bombaları zombileri de etkiliyor.
- Düşmanlarınızı dondurmak ve hareket hızlarını düşürmek için Sıvı Nitrojen El Bombaları eklendi
- Zıplayan zombiler ile zombi köpekler eklendi
- Bir çok zombi artık alçak duvarlara ve tavanlara çıkabilecek
- RPG-7 ve Jungle Style şarjörleri eklendi
- Alev makineleri artık daha fazla zarar veriyor
- M134 tutuşu iyileştirildi
- Katılımcılar kazanacakları ‘ek’lerle belirli özelliklere erişecek
- Zombiler, artık ateşli silahlar ile vurulduktan sonra daha yavaş hareket edecek
- Default ve Classic ses paketlerine Survive Till Dawn hızlı sohbet mesajları eklendi
- Günlük görevler artık Survive Till Dawn içerisinde tamamlanabilecek

İzleyici Modu – Oyuncular arkadaşlarının, birlik veya klan üyelerinin maçlarını canlı olarak izleyebilecekler.

Hedef Göstergesi Değişiklikleri – Kırmızı nokta, holografik, 2x dürbün ve 3x dürbünler başka renklerde olabileceği gibi, kırmızı noktalı hedef göstergesinin de farklı şekilleri seçilebilecek.

Alanlar’a Popülarite eklendi – Oyuncular bundan birbirlerine desteklerini beğenerek, 400 sinerji ve üzerine sahip arkadaşlarla ortak olarak gösterebilecekler. Ortaklar, birbirlerinin alanlarında görülebilecek.

Etkinlik modunun yerine EvoGround geldi – Survive Till Dawn artık bu şekilde geçiyor.

PUBG'nin yeni güncellemesi nedir? ile ilgili etiketler PUBG
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.