Pubg mobile hile nasıl yapılır? Programı var mı?

Pubg mobile hile nasıl yapılır? Dünya çapında milyonlarca insan tarafından oynanan Pubg Mobile oyunu ülkemizde de ilgi görmeye devam ediyor. Bağımlısı haline gelinen oyunun en çok merak edilen konuları arasında hilelerin nasıl yapıldığı oluyor. Telefon ve bilgisayar üzerinden oynanan oyunda, çeşitli uygulamalar yaparak öne çıkma olasılığınız bulunuyor. Pubg mobile hileleri araştırılmaya başlandı. İşte Pubg mobile hile nasıl yapılır? Programı var mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Pubg mobile hile nasıl yapılır? Bilgisayar ve telefon üzerinden oynanan Pubg Mobile uygulamasına ilgi tüm dünyada ilgi sürüyor. Milyonlarca kullanıcının oynadığı oyunda yapılan hilelerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Dünya çapında milyonlarca insan tarafından oynanan Pubg Mobile oyunu ülkemizde de ilgi görmeye devam ediyor. Pubg Mobile oyununda nasıl hile yapılacağı veya hilenin nasıl önleneceği araştırılmaya başlandı. İşte Pubg mobile hile nasıl yapılır? Programı var mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Pubg mobile hile nasıl yapılır? Programı var mı?

Dünyayı kasıp kavuran ve her geçen gün oyuncu kitlesini biraz daha genişleten PUBG Mobile v0.12.0 güncellemesi ile oyuncuları heyecanlandırmıştı. Ancak bazı kullanıcılarının hevesi kursağında kaldı. Uçağın oyun içinde kaybolması, paraşütle atlama ve iniş esnasında görülen sorunlar gibi hatalarla karşılaşıldı.

Aynı zamanda oyuncular, araçlara giriş çıkış yaparken de sıkıntılar yaşadığını bildirdi. Sorunun farkında olduklarını ve hatanın nedenini araştırdıklarını belirten şirket, attığı tweet ile tüm oyunculardan özür diledi.

PUBG MOBILE 0.12.0 GÜNCELLEMESİ İLE GELEN YENİLİKLER

Söz konusu güncellemeyle beraber bahar teması ve Zombie: Dark Darkest Night modu geliyor.

Zombie: Dark Darkest Night modu, Zombie: Survive Tilt Dawn moduna oldukça benzerlik gösteriyor. Bu modla beraber Erangel haritasında 30 dakika kalmanız gerekecek. Oyuncular zombi ordularıyla savaşmak için ekip kurulabilir ya da bu işi tek başına halledebilir. Yeni gelen modun en büyük farklılığı ise geceleri havanın zehirli olması. Aynı zamanda sohbet kısmında yenilikler yapılacak ve oyuncular arkadaşlarının maçlarını takip edebilecek.

Yeni güncelleme sonucunda Zombie: Survive Tilt Dawn modunda çeşitli yenilikler yapılarak RPG-7 ve Sıvı Azot Bombası silahları ekleniyor. Aynı zamanda zombiler alçak duvarlara ve çatılara tırmanabiliyor.

Pubg mobile hile nasıl yapılır? Programı var mı? ile ilgili etiketler PUBG
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.