PTT'ye Başvurun Ayda 171 Lira Elektrik Fatura Yardımı Alın! Milyonlarca Kişiye Yardım Müjdesi!

Son günlerde elektrik faturası yüksek gelen milyonlarca kişiye yardım müjdesi geldi. Gelen habere göre PTT başvurusu yapan vatandaşlar elektrik fatura yardımı alabiliyor. Detaylar haberimizde...

Elektrik faturalarının yüksek gelmesi sonrası vatandaşlar da yapılacak yardımlara çevirdi gözünü. Dar gelirli vatandaşların yararlanabildiği elektrik fatura desteği için harekete geçen hükümet fatura yardımı için de şartları netleştirdi. PTT'ye Başvurun Ayda 171 Lira Elektrik Fatura Yardımı Alın! Milyonlarca Kişiye Yardım Müjdesi!

Elektrik fatura desteği nasıl alınır sorusu da yanıtını bulmuş oldu. Yüksek elektrik faturalarını ödemekte zorlanan geçim sıkıntısı çeken aileler için konuyu araştırdık. Sosyal yardım haberlerimize bir yenisini daha ekledik. Peki fatura yardımı nasıl alınır, elektrik fatura desteği için ne gerekiyor?

PTT'ye Başvurun Ayda 171 Lira Elektrik Fatura Yardımı Alın! Milyonlarca Kişiye Yardım Müjdesi!

Ailelere verilecek elektrik fatura yardımının şartları da netleşti. buna gçöre 4 kişilik aileye 171 TL fatura yardımı yapılıyppr. PTT'ye giden vatandaşlar bu destek parasını alabiliyor.

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır?

Elektrik tüketim desteği almak isteyen ihtiyaç sahipleri, kimliği ve elektrik faturası ile PTT şubelerine giderek başvuru yapabiliyor.

Kamupersoneli'nin aktardığına göre, söz konusu destekten yararlanabilecek kişiler şu şekilde belirtildi:

-Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı

-Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı

-Öksüz/Yetim ve Asker Çocuğu Yardım Programı

-Şartlı Eğitim – Şartlı Sağlık Yardım Programı

-Çoklu Doğum Yardım Programı

-Engelli Aylıkları

-Kronik Hastalık Yardım Programı

-Yaşlı Aylığı

-Engelli Yakını Aylığı

-65 yaş üstü muhtaç kişiler

PTT'ye Başvurun Ayda 171 Lira Elektrik Fatura Yardımı Alın! Milyonlarca Kişiye Yardım Müjdesi! ile ilgili etiketler PTT elektrik fatura yardımı fatura desteği elektrik desteği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.