PTT Kart internet alışverişlerine nasıl açılır? PTT Kart şifre değiştirme!

PTT kart sahiplerinin PTT Kart'larının şifrelerini nasıl değiştireceği veya internet alışverişini nasıl açılacağını merak ediyor. Bu çerçevede arama motorlarında 'PTT Kart şifresi nasıl değiştirilir?' veya 'PTT Kart internet alışverişe nasıl açılır? soruları araştırılıyor. Peki, PTT Kart internet alışverişlerine nasıl açılır? PTT Kart şifresi nasıl değiştirilir? PTT Kart internet alışverişine açma ve şifre değiştirme!

PTT'nin sunduğu birçok hizmet arasında öne çıkanlardan biri, kullanıcıların işlemlerini kolaylaştıran PTT Kart'tır. PTT Kart, internet alışverişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Peki, PTT Kart internet alışverişlerine nasıl açılır? PTT Kart şifresi nasıl değiştirilir? PTT Kart internet alışverişine açma ve şifre değiştirme!

PTT Kart'ınızı internet alışverişine açmak ve şifrenizi değiştirmek için aşağıdaki ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

PTT Kart internet alışverişlerine nasıl açılır? PTT Kart şifre değiştirme!

PTT KART İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNE NASIL AÇILIR?

PTT Kart sahibi olmak için bir PTT şubesine giderek Posta Çeki Hesabı açtırmanız gerekmektedir. Bu hesapla birlikte size verilen PTT Kart, birçok finansal işlemde kullanılabilir.

PTT, çeşitli PTT Kart türleri sunar. Örneğin, çiftçilere özel Tarım Kredi Ortak Kart, üniversite öğrencilerine ve akademik personellere yönelik Kampüs Pttkart, esnaflara özel Esnaf Pttkart ve Memursen üyelerine özel Motif kart gibi kart seçenekleri bulunmaktadır. Kart aidatı veya işletim ücreti alınmamaktadır.

Kartı aldıktan sonra PTT görevlileri veya PTT müşteri temsilcisi ile görüşerek PTT Kartı'nızı internet alışverişine açabilirsiniz.

PTT KART ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

PTT Kart kullanmak için gerekli olan kart şifresini almanız gerekmektedir. PTT Kart şifresini alma yöntemleri şunlardır:

PTT Çağrı Merkezi'ni 444 1 788 numarasından arayarak şifre talebinde bulunabilirsiniz.

En yakın PTT şubesine giderek şifre talep edebilirsiniz.

Eğer GSM numaranız PTT sistemlerinde kayıtlıysa, Çağrı Merkezi aracılığıyla şifre alabilirsiniz.

PTT KART ŞİFRESİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Çağrı Merkezi veya Şube: PTT Kart şifrenizi değiştirmek istiyorsanız, 444 1 788 numaralı PTT Çağrı Merkezi'ni arayarak veya en yakın PTT şubesine giderek şifre değişikliği talebinde bulunabilirsiniz.

PTT KART İLE İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPMA

PTT Kart ile internet alışverişi yaparken, güvenilir ve 3D Secure altyapısını kullanan internet sitelerini tercih edin. 3D Secure, ekstra bir güvenlik katmanı ekleyerek kartınızı daha iyi korur.

 

Ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme aşamasına geçin. Alışveriş sepetinizde istediğiniz ürünleri kontrol edin.

Alışveriş işlemi sırasında PTT Kart'ınızın bilgilerini doğru ve eksiksiz bir şekilde girin. Kartınızın ön yüzündeki kart numarasını, son kullanma tarihini ve arkasındaki güvenlik kodunu girmeniz gerekecektir.

Ödeme işlemi tamamlanmak üzereyken, sistemde kayıtlı cep telefonunuza bir tek seferlik şifre gönderilecektir. Bu tek seferlik şifreyi alıp gerekli alana girerek alışverişi onaylayın.

PTT Kart internet alışverişlerine nasıl açılır? PTT Kart şifre değiştirme! ile ilgili etiketler PTT
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.