PTT Kargo Takip 2022 - PTT Gönderi Barkod Numarası Sorgulama

PTT Kargo takip sorgulama sistemi üzerinden PTT kargom nerede uygulaması aracılığıyla 13 haneli barkod numarası girişini gerçekleştirerek kargonuz hakkında bütün detaylara ulaşabilirsiniz.

PTT Kargo takip sorgulama 2022 yılında PTT Kargom nerede sorusunun cevabını vermektedir. Akla ilk gelen ve Türkiye’nin hemen hemen her ilçesinde bulunduğu şubeleri ile vazgeçilmezler arasında yer alan PTT Kargo, resmi internet sitesi üzerinden gönderi takip kısmına barkod numarası girişi yaparak sorgulama şansı sunmaktadır. Peki ama PTT Kargo takip sorgulama işlemi nasıl yapılır?

PTT Kargo takip sorgulama işlemi sayesinde gönderinizin nerede olduğunu ve normal şartlar altında size ne zaman ulaşacağını bildiren bir sistemdir. Türkiye’nin bütün illerinde şubeleri bulunan PTT ile kargo gönderimizi yaptığınız takdirde PTT Kargo takip aracılığıyla resmi internet sitesine giriş sağlayarak gönderi takip kısmına barkod numarası yazmanız yeterli olacaktır.

PTT Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır?

PTT Kargo takip sorgulama işlemleri ptt.gov.tr resmi internet sitesi üzerinden gerçekleşmektedir. Türkiye’nin önde gelen ve en çok kullanılan güvenilir kargo firmalarından biri olan PTT kargo ile kargo gönderilerinizi an be an takip edebiliyorsunuz.

PTT Kargo Takip 2022 - PTT Gönderi Barkod Numarası Sorgulama

PTT kargo takip işlemi için kargonuzu yolladığınız zaman size evraklar eşliğinde verilen 13 haneli barkod numarası aracılığıyla ya da müşteri hizmetlerini arayarak destek isteyebilirsiniz.

PTT Kargo gönderi takibi yapmak için;

PTT Kargo takibi için karşınıza gelecek olan 13 haneli barkod numarası istenecektir. Kargo gönderimi sırasında size verilen evrakta kargo numarası yazacaktır. 13 haneli barkod numarasını girdikten hemen sonra sorgula butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Bu adımların hemen ardından kargonuzun nerede olduğunu adım adım ulaşabilirsiniz.

PTT Kargo Takip 2022 - PTT Gönderi Barkod Numarası Sorgulama - Resim : 2

PTT’de bazı işlemlerinizi müşteri hizmetleri temsilcisine danışarak da gerçekleştirebilirsiniz. Barkod numaranızı internete giriş yapmadan hemen önce müşteri hizmetlerini arayarak kargonuzun nerede olduğunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

PTT Kargo takibi sorgulama işlemleri için müşteri hizmetleri numarası olan 444 1 788’e istediğiniz her zaman ulaşabilirsiniz.

PTT şubeleri hafta içi her gün 08.30 ila 17.30 saatleri arasında ve Cumartesi günleri de 08.30 ila 12.30 saatleri arasında hizmet vermekte olup Pazar günleri kapalıdır.

PTT Kargo takibi için tıklayınız

PTT Kargo Takip 2022 - PTT Gönderi Barkod Numarası Sorgulama ile ilgili etiketler PTT ptt kargo kargo takip
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.