PTT bayramda çalışıyor mu? 2021 Kurban Bayramında PTT Kargo Açık mı?

PTT bayramda çalışıyor mu? 2021 Kurban Bayramı artık sayılı günler kaldı. Bayramda PTT ile işlem yapmak isteyen ya da PTT Kargo ile gönderim yapacaklar, Kurban Bayramında PTT çalışıyor mu sorusuna yanıt arıyor.

Kargolar resmi tatil günlerinde çalışmazken 2021 Kurban Bayramında PTT Çalışıyor mu sorusu da yanıtını buldu. PTT ile işlem yapmak isteyen vatandaşlar 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatilinde PTT açık mı, PTT Kargo çalışıyor mu merak ediyor.

PTT BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU?

19 Temmuz arefe günü başlayacak olan tatil ile birlikte Bayram çalışacak kargo firmaları da araştırılmaya başlandı. PTT Bayramda çalışıyor mu?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI

Arefe günü bazı kargolar tam gün, bazı kargolar yarım gün çalışmaktadır. Yurtiçi kargo tam gün, Sürat Kargo ise yarımgün çalışmaktadır. Sürat Kargo 15 Temmuz ve Kurban bayramında çalışmamaktadır. Sürat Kargo arafe gününde ise yarım gün hizmet vermektedir.

15 TEMMUZ'DA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

15 Temmuz resmi tatilde PTT Kargo açık değil. Diğer kargo firmaları ise bugünde çalışmayacak.

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargo firmalarının çalışma saatleri ve tatil günleri farklılık gösterse de Kurban Bayramı'nda açık olmaması bekleniyor. Ancak arefe günü yarım gün hizmet verecekler.

PTT bayramda çalışıyor mu? 2021 Kurban Bayramında PTT Kargo Açık mı? ile ilgili etiketler PTT ptt bayramda çalışıyor mu kurban bayramında ptt kargo açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.